Libnet.ro
UNICEF

21:45

Magazinele Altex si Media Galaxy vand masti chirurgicale cu 2,59 de lei bucata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magazinele Altex si Media Galaxy vand masti chirurgicale cu 2,59 de lei bucata

Altex Romania scoate la vanzare, incepand de joi, circa doua milioane de masti de protectie la pretul de 2,59 de lei bucata, fara adaos comercial, disponibile in cele 125 de magazine Altex si Media Galaxy, dar si online, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

Un patron chinez din Deva a donat 8.000 de masti chirurgicale unor institutii din judetul Hunedoara

Patru primarii din judetul Huendoara au primit masti chirurgicale donate de patronul unui restaurant chinezesc. Zhao Qi a mai donat alte cateva mii de masti unor unitati sanitare.

Techtex va produce 350.000 de masti chirurgicale pe zi

Doua noi linii tehnologice automatizate pentru productia de masti chirurgicale au fost instalate la fabrica Techtex, in acest fel capacitatea de productie actuala urmand sa creasca la 350. 000 de bucatizi, a anuntat, marti, pe propria pagina de Facebook, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Astazi se instaleaza trei linii de productie de masti chirurgicale la Romarm

Echipamentele automatizate pentru trei linii de productie de masti chirurgicale sunt in curs de instalare marti la compania Romarm, a scris pe Facebook ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )