Libnet.ro
UNICEF

05:30

Magazinele online isi pot creste rata de conversie pana la 12%, de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magazinele online isi pot creste rata de conversie pana la 12%, de Black Friday

Retargeting. ro, solutie de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a dezvoltat un modul specific pentru Black Friday, prin care se asteapta sa creasca ratele de conversie ale magazinelor online pana la 10-12%. continuă pe Ziarul Bursa

Magazinele online isi pot creste rata de conversie cu pana la 12%, de Black Friday

Retargeting. ro, solutie de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a dezvoltat un modul specific pentru Black Friday, prin care se asteapta sa creasca ratele de conversie ale magazinelor online pana la 10-12%.

Produsele din magazinele online, preturi cu 40% mai mici fata de magazinele traditionale

Produsele din magazinele online sunt cu pana la 40% mai ieftine comparativ cu cele din magazinele traditionale, pe perioada campaniilor promotionale. Cele mai mari diferente sunt inregistrate la parfumuri, carti, electronice si electrocasnice, potrivit.

Gothaer a lansat o platforma prin care companiile isi pot achizitiona online garantia de participare la licitatii

Gothaer Asigurari Reasigurari a lansat prima platforma din Romania care permite clientilor sai sa isi achizitioneze online polite de asigurare pentru garantiile de participare la licitatie, garantii ce reprezinta o conditie obligatorie pentru orice companie care intentioneaza sa participe la o procedura de atribuire a unui contract de achizitie publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )