Libnet.ro
UNICEF

10:30

Magazinele raman inchise in mall-urile incorecte

ADPM ADPM,
Magazinele raman inchise in mall-urile incorecte

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL anunta ca membrii sai nu isi vor relua activitatea in centrele comerciale incorecte. Membrii RoRetail nu isi vor redeschide,la inceputul saptamanii viitoare,magazinele in acele centre comerciale care au continuat sa solicite plata chiriei pentru ultimele luni, in conditiile in care, prin acte normative, activitatea retailerilor a fost oprita. continuă pe ADPM

De ce raman inchise restaurantele si locurile de joaca, iar meciurile se vor juca fara spectatori Ce spune Tataru

Restaurantele si locurile de joaca raman inchise si dupa 15 iunie pentru ca virusul in spatii inchise se poate transmite mai usor si pentru ca exista multe suprafete care sunt folosite in comun, sunt explicatiile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. Despre meciurile care se vor juca fara spectatori, el a spus ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala.

Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Mai multe magazine din mall-uri, afiliate Organizatiei Patronale a Retailerilor din Romania RORETAIL) au anuntat vineri ca refuza sa deschida magazinele luni si marti, desi acest lucru este permis o data cu masurile de relaxare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )