Libnet.ro
UNICEF

16:00

Magda Vasiliu, despre momentul in care a aflat ca fiul ei are cancer

Antena3 Antena3,
Magda Vasiliu, despre momentul in care a aflat ca fiul ei are cancer

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu a povestit cum a decis sa plece din Romania cat de repede a putut in momentul in care a aflat ca fiul ei Vlad, in varsta de opt ani, sufera de. continuă pe Antena3

Magda Vasiliu: Romanilor le e frica sa vorbeasca sau sunt parsivi. Nu suntem uniti, suntem saraci, usor de cumparat si egoisti

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu s-a declarat dezamagita de faptul ca romanilor le e teama sa vorbeasca despre birocratia sistemului medical romanesc, de conditii improprii in spitale sau de.

Magda Vasiliu, jignita pentru criticile aduse sistemul de sanatate: Cum a reactionat stirista

Cazul prezentatoare de stiri Magda Vasiliu a starnit numeroase reactii in tara. Aceasta s-a plans privind birocratia din sistemul de sanatate din Romania care nu ii permite sa.

Cosmarul unui parinte care-si vede fiica distrusa de statul roman. Cum a ajuns copila sa-si urasca viata la doar 12 ani

O relatare cutremuratoare a fost impartasita opiniei publice de jurnalista Magda Vasiliu Prima TV), care se afla internata intr-un spital din Italia cu fiul ei de 8 ani bolnav de cancer. Ca Magda, un parinte din Constanta, Alexandru Eduard Ionita, marturiseste prin ceea ce a trecut cu fiica lui de 12 ani, Luiza, pe care indiferenta si bataia de joc din sistemul medical romanesc au facut-o sa-si doreasca sa nu se fi nascut.

Jean-Louis Trintignant, despre momentul cand fiica sa a fost ucisa de solistul Noir Desir, in 2003: Viata mea ar fi putut sa se opreasca atunci

Actorul francez Jean-Louis Trintignant, in varsta de 86 de ani, sufera de cancer, dupa cum a marturisit acesta, intr-un interviul pentru revista Premiere in care mai spune ca viata sa ar fi putut sa se termine in 2003, cand fiica sa a fost ucisa de solistul formatiei rock Noir Desir.

Mihai Tudose despre scolile care nu au autorizatie pentru securitate la incediu: Este o falsa problema

Premierul Mihai Tudose sustine ca problema scolilor care nu au autorizatie pentru securitate la incediu este una falsa, precizand ca este vorba despre o suprareglementare, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )