Libnet.ro
UNICEF

01:06

Maghiarul fara o mana care alearga cu drapelul Romaniei de Ziua Nationala de la Aiud la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Maghiarul fara o mana care alearga cu drapelul Romaniei de Ziua Nationala de la Aiud la Alba Iulia

Ultramaratonistul Levente Polgar Ioan, un aiudean de origine maghiara, a alergat joi, 1 decembrie, de la Aiud la Alba Iulia, fluturand drapelul national, in semn de respect si apreciere pentru militarii care lupta in teatrele de operatiuni. continuă pe Adevărul

FOTO. Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani pe Varful Parangu Mare cu ocazia Zilei Nationale

Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani din cadrul Postului Parang pe Varful Parangu Mare 2519 m), unul dintre cele mai inalte din tara, momentul fiind dedicat Zilei Nationale de 1 Decembrie, a informat miercuri seara Inspectoratul de Jandarmi Judetean IJJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Drapelul Romaniei, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangu Mare cu ocazia Zilei Nationale

Drapelul Romaniei a fost arborat de jandarmii montani din cadrul Postului Parang pe Varful Parangu Mare 2. 519 m), unul dintre cele mai inalte din tara, momentul fiind dedicat Zilei Nationale de 1 Decembrie, a informat miercuri seara Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara.

Donald Trump a anuntat consecinte drastice pentru cei care incendiaza drapelul american: Cine o face isi va pierde...

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a sustinut marti ca incendierea steagului american - fapta pe care Tribunalul Suprem al SUA a considerat-o permisa in virtutea libertatii de exprimare - va trebui.

Lucian Boia a spus care dintre presedintii Romaniei va fi retinut in istorie. Asa si Ceausescu va ramane in istorie. Asa si Hitler a ramas in istorie

Dintre presedintii pe care i-a avut Romania, in istorie va ramane Ion Iliescu, urmare a rolului pe care acesta l-a avut in schimbarea de regim, a declarat istoricul Lucian Boia, pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )