Libnet.ro
UNICEF

13:45

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Formula fericirii pentru Fecioare

Antena3 Antena3,
Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Formula fericirii pentru Fecioare

Mihai Voropchievici a vorbit in rubricaMagia Zilei despre pasiunile zodiei Fecioarasi tot ce au nevoie pentru a-si urma calea. Maxima pentru Fecioara: O fiinta umana este mai. continuă pe Antena3

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Ce trebuie sa stie Leii despre ei insisi ca sa gaseasca fericirea

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre pasiunile zodiei Leu si tot ce au nevoie pentru a-si gasi fericirea. Formula fericirii: 10% sport realizarea idealurilor 15% reusita in.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. De ce au nevoie pentru a fi fericiti cei din zodia Rac

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre pasiunile zodiei Rac si tot ce au nevoie pentru a-si urma calea. Proverbul pentru Rac: Coliba in care se rade valoreaza intotdeauna mai mult dec?.

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 4-10 noiembrie. Gemenii trebuie sa se pregateasca pentru vremuri mai bune, Pestii au o saptamana in care dau lovitura

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru 4-10 noiembrie. Berbec: Primesc un sfat, trebuie sa aveti rabdare, lucrurile bune, nu vin.

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 4-10 noiembrie. Gemenii trebuie sa se pregateasca pentru o perioada buna, Pestii au o saptamana in care dau lovitura

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru perioada 4-10 noiembrie. Berbec: Primesc un sfat, trebuie sa aveti rabdare, lucrurile bune, nu.

HOROSCOP RUNE prezentat de Mihai Voropchievici pentru saptamana 4-10 noiembrie. Gemenii trebuie sa se pregateasca pentru o perioada buna, Pestii au o saptamana in care dau lovitura

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 4-10 noiembrie. Berbec: Primesc un sfat, trebuie sa aveti rabdare, lucrurile.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici pentru inceputul lunii NOIEMBRIE. Berbecul e foarte agitat, Balanta are parte de schimbari majore

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 29 octombrie - 4 noiembrie. Berbec: Eagitat. Trebuie sa se.

Mihai Voropchievici si topul viselor care aduc noroc

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse topul viselor care aduc noroc. Daca ai visat pisica, poti sa ai incredere in viata ta ca va merge bine, daca esti optimist. Sa ai incre.

Mihai Voropchievici si adevarurile ascunse in spatele grupelor de sange

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse despre grupele de sange. Grupa O: Sunt metodicii. Persoane adaptabile, fac fata oricarei situatii, sunt optimisti, mereu.

Editie istorica Sinteza zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu Benjamin Netanyahu

Editie istorica Sinteza zilei, in aceasta seara, la Antena 3. Mihai Gadea prezinta interviul pe care l-a realizat cu premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, unul dintre cei mai puternici oameni ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )