Libnet.ro
UNICEF

19:45

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din zodia Leu

Antena3 Antena3,
Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din zodia Leu

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cariera, profesia, joburile nativilor din zodia Leu. Cel nascut un Leu poate fi un bun conducator, administrator, organizator, lider, profesor, actor. continuă pe Antena3

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Cariera potrivita pentru Gemeni

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei meseriile potrivitepersoanelor nascute in zodia Gemeni. Cel nascut in zodia Gemeni este bun la cifre, la calcule, dar si la exprimare. Se.

Sinteza zilei. Mihai Gadea anunta nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

HOROSCOP RUNE pentru toata luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

HOROSCOP 3 APRILIE. Decizie majora pentru nativii unei zodii. Mare atentie!

Horoscop 3 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 3 aprilie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )