Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii ieseni se alatura protestului fata de modificarile aduse la legile justitiei

Adevărul Adevărul,
Magistratii ieseni se alatura protestului fata de modificarile aduse la legile justitiei

Procurorii si judecatorii ieseni se vor aduna la ora 17. 00 in fata Curtii de Apel Iasi in semn de protest fata modificarile pe care parlamentarii vor sa le aduca legilor justitiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Zeci de trecatori s-au oprit si i-au aplaudat minute in sir pe magistratii din Cluj iesiti sa protesteze fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In jur de 70 de procurori si judecatori au iesit in strada la Cluj in semn de protest fata de modificarile aduse in Parlament legilor Justitiei.

Protestul magistratilor la adresa PSD. Astazi se da votul final pe modificarile aduse Legilor Justitiei

Magistratii din toata tara protesteaza luni, 18 decembrie, la adresa modificarilor impuse de PSD pe Legile Justitiei. Votul final in Senat se da astazi.

Judecatorii din Teleorman se alatura protestului magistratilor

Sute de magistrati protesteaza luni seara pe scarile din fata Curtii de Apel Bucuresti, fata de modificarea legilor justitiei si a Codurilor penale Detalii AICI). Acestor li se alatura si judecatorii din.

Judecatorii din Teleorman se alatura protestului magistratilor

Judecatoria din Alexandria, orasul-fief al infractorului Liviu Dragnea, seful PSD, se alatura protestelor magistratilor pe marginea legilor care ar urma sa ingenuncheze justitia. Mai jos, intreg comunicatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )