Libnet.ro
UNICEF

12:45

Magistratii instantei supreme ar urma sa pronunte astazi decizia definitiva in dosarul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati in prima instanta la cinci si opt ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Magistratii instantei supreme ar urma sa pronunte astazi decizia definitiva in dosarul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati in prima instanta la cinci si opt ani de inchisoare

Magistratii instantei supreme ar urma sa pronunte joi decizia definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare, scrie news. ro. Ei sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrari in care beneficiar este Consiliul Judetean. continuă pe Hotnews

Joi este asteptata decizia definitiva in dosarul lui Vlad si Mircea Cosma

Magistratii instantei supreme ar urma sa pronunte joi decizia definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare, scrie news. ro. Ei sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrari in care beneficiar este Consiliul Judetean.

Magistratii iCCJ ar urma sa pronunte astazi decizia definitiva in dosarul Vlad si Mircea Cosma

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) ar urma sa pronunte astazi decizia definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare, informeaza News. ro.

Magistratii instantei supreme se pronunta marti in cazul lui Victor Ponta privind dosarul Turceni - Rovinari

Magistratii instantei supreme sunt asteptati sa pronunte, marti, decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de.

Mircea si Vlad Cosma afla azi sentinta definitiva de la inalta Curte

Magistratii instantei supreme ar urma sa pronunte joi decizia definitiva in dosarul in care fostul p.

Vlad Cosma si Mircea Cosma mai asteapta cateva zile verdictul instantei. Decizia, amanata pentru 26 martie (VIDEO)

Magistratii Instantei Supreme trebuiau sa pronunte joi decizia definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani.

Liviu Dragnea a parasit sediul instantei supreme dupa 7 ore: Nu am case sau investitii in Brazilia / Am aflat azi ca fosta sotie a platit prejudiciul, nu e treaba mea, e decizia ei

Liviu Dragnea a parasit, miercuri, sediul instantei supreme putin dupa ora 17:00, la peste 7 ore de la sosirea la ICCJ, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Dragnea le-a spus jurnalistilor, la plecare, ca a aflat miercuri ca fosta sa sotie, Bombonica Prodana, judecata si ea in acest dosar pentru abuz in serviciu, a achitat prejudiciul, el afirmand ca Nu e treaba mea, e decizia ei.

Zi aglomerata la sediul Instantei Supreme. Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Calin Popescu Tariceanu vor fi audiati

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )