Libnet.ro
UNICEF

11:45

Magnus Wislander, desemnat handbalistul secolului XX, a suferit un accident vascular cerebral

Hotnews Hotnews,
 Magnus Wislander, desemnat handbalistul secolului XX, a suferit un accident vascular cerebral

Suedezul Magnus Wislander, legenda a handbalului mondial, a suferit un accident vascular cerebral miercuri seara. Starea sa este buna, relateaza LEquipe. continuă pe Hotnews

Stefanita Dima, medicul care raspunde la urgente in cazul unui accident vascular cerebral 24 din 24: Facem asta benevol, prietenii zic ca suntem prea putini, dar trebuie sa incepem de undeva

La tara, cand un om obisnuit trecut de 70 de ani are un accident vascular cerebral, primul lucru pe care il fac rudele este sa ii aprinda lumanarea, ca sa se prapadeasca cu lumina, spune dr. Stefanita Dima. E crestinesc, cred in Dumnezeu, dar primul lucru pe care ar trebui sa il faca e sa puna mana pe telefon, sa sune la ambulanta. Daca ambulanta stie sa puna diagnosticul, are un loc dedicat unde sa duca pacientul, sunt sanse de 60 - 70 la suta sa il salvam.

Fondurile repartizate de minister pentru bolnavii care sufera un accident vascular cerebral s-au epuizat. Medic: Pe ministra o doare in basca!

Programul national prin care se finanteaza tromboliza intravenoasa in zeci de spitale judetene a ramas fara bani. Pacientii care sufera un accident vascular cerebral si care pot fi salvati daca se prezinta intr-un interval de timp optim pentru tromboliza sunt acum la mana spitalelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )