Libnet.ro
UNICEF

13:30

8 mai 2020. 75 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cum va fi marcat evenimentul in plina pandemie de COVID-19

B1 B1,
8 mai 2020. 75 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cum va fi marcat evenimentul in plina pandemie de COVID-19

Ziua de 8 mai va ramane in istorie drept data la care acum 75 de ani, Germania nazista a capitulat, punand capat celui de-al Doilea Razboi Mondial, care a curmat nu mai putin de 55 de milioane de oameni si a. continuă pe B1

Historia Digital: 75 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-o editie de colectie a Historia Digital sunt reconstituite ultimele zvacniri ale unui conflict care a sfasiat lumea. Cititi-le pe indelete veti intelege mai bine povestile de front ale bunicilor. Ultimele luni ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, culminand cu prabusirea Reich-ului, cu imaginea unui Berlin fumegand.

Horoscop Mai 2020. Varsatorii isi exploateaza din plin creativitatea

Horoscop Mai 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna mai.

Horoscop. 5 mai 2020. O zi sub puterea energiei lui 5

Horoscop. Marti, 5 mai 2020, este o zi speciala. Desi ne aflam fix la un an distanta de deschiderea portalului 5. 5, aceasta zi din 2020 nu este mai putin importanta decat cea de anul viitor. Ne aflam in a cincea zi din a cincea luna anului, intr-un an 2020 multiplu de 5). Mai mult, intreaga data sta tot sub energia lui 5 5+5+2+0+2+0=14 => 1+4=5).

Retrospectiva. 75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial: de la ultimele zile ale lui Hitler la ocupatia sovietica si Razboiul Rece

Acum fix 75 de ani, la 7 mai 1945, Germania nazista capitula la Reims. Stalin si-a dorit propriul moment de glorie si a mai cerut un act de capitulare, pentru a doua zi, la Berlin. O noua era incepea pe ruinele uneia care adusese deja lacrimi necontenite.

75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Romania, sub asaltul lui Stalin: Mi-a raportat ca totul este in ruina si maxima mizerie

La sfarsitul lui mai 1945, tirurile de tunuri din Uvertura 1812 de Piotr Ilici Ceaikovski rasunau glorios la Bucuresti cu ocazia primului Congres ARLUS Asociatia Romana pentru legaturi cu URSS). Dincolo de victoria impotriva nazismului, gestul era sfidator pentru gazde, pentru ca se intampla la fix 133 de ani de la anexarea Basarabiei.

75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial: Cand victoria nu inseamna eliberare

Pandemiile, migratia, schimbarile climatice si noile tehnologii vor marca mai mult imaginarul politic al secolului 21 decat memoria ultimei conflagratii mondiale, considera Ivan Krastev.

VIDEO Jens Stoltenberg, despre rolul NATO la 75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-un mesaj adresat cu ocazia marcarii a 75 de ani de la victoria Aliatilor in cel de-al Doilea Razboi Mondial, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg aduce aminte cat de importanta este solidaritatea in vremuri grele.

Horoscop 8 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii si racii primesc compensatii banesti

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat vineri, Antena 3, horoscopul pentru 8 Mai. O zi care ne pune cumva constiinta la treaba si trebuie sa privim lucrurile cu mai multa detasare, mai multa spiritualitate.

MACRO NEWSLETTER 8 Mai 2020

Comenzile industriale noi din Germania s-au prabusit in martie 2020, cu o rata anuala de 16%, dupa o crestere de 1,9% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare peste asteptari, de 15,6%, dupa un declin de 1,2% in luna anterioara. Comenzile interne si-au accelerat declinul anual pana la 14,5%, de la 2,6% in luna precedenta, in conditiile unei scaderi lunare de 14,8%, iar comenzile externe au scazut cu o rata anuala de 16,9%, dupa o crestere de 5,5% in luna anterioara, pe fondul unei scaderi lunare de 16,1%, in conditiile unei scaderi lunare de 17,9% a comenzilor din zona euro si a unei scaderi lunare de 15% a comenzilor din afara zonei euro. sursa: Destatis) .

Horoscop 7 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Leii nu vor sa-si riste pozitia, iar Scopionii gasesc o solutie la o problema

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat joi, Antena 3, horoscopul pentru 7 Mai. Teama de pierdere este activata astazi, fie ca este vorba de bani, de varsta, tinerete, sau sanatate. O zi un pic complicata. Daca ne folosim intuitia insa, avem emotia, avem sansa sa fim un pic mai limpezi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )