Libnet.ro
UNICEF

12:30

MAI: Amenzi de peste 2,5 milioane de lei aplicate in ultima zi a minivacantei de Revelion

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI: Amenzi de peste 2,5 milioane de lei aplicate in ultima zi a minivacantei de Revelion

Echipajele de politie au organizat, in ultima zi a minivacantei de Revelion, 630 de actiuni in urma carora au fost constatate 7. 175 de fapte contraventionale, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de peste 2,5 milioane de lei, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog. continuă pe Ziarul Bursa

Prahova: Amenzi de 3.000 de lei, aplicate turistilor din Sinaia pentru nepurtarea mastii de protectie

Jandarmii prahoveni au aplicat, sambata, amenzi de 3. 000 de lei pentru nepurtarea mastii de protectie unora dintre turistii care intentionau sa urce pe partiile de altitudine din Sinaia.

Vitezomanii, luati in colimator de politistii rutieri. Amenzi de 32.000 de lei aplicate intr-o singura zi

Politistii rutieri au desfasurat efectuat mai multe verificari, pe raza judetului Braila, pentru combaterea nerespectarii regimului de viteza, fiind folosite echipamentele pentru masurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

MAI: Amenzi de aproape doua milioane de lei in prima zi a anului

Angajatii Ministerului de Interne au sanctionat peste 5. 000 de persoane, iar valoarea totala a amenzilor a fost de aproape doua milioane de lei in prima zi a anului 2021, scrie Mediafax. Foarte multe nereguli au legatura cu nerespectarea masurilor de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )