Libnet.ro
UNICEF

06:30

MAI anunta modificari la proba sportiva pentru admitere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI anunta modificari la proba sportiva pentru admitere

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta cateva modificari la proba sportiva pentru admiterea in institutiile de invatamant din subordine si publica un material video cu modul corect de parcurgere a traseului. Pentru admiterea la Politie, Jandarmerie si Politia de Frontiera vor fi 12 obstacole, fata de 11 cate erau pana acum, iar timpul de realizare a probei creste de la doua minute si douazeci si cinci de secunde la trei minute si douazeci de secunde. continuă pe Ziarul Bursa

MAI anunta modificari la proba sportiva pentru admiterea in institutiile de invatamant din subordine

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta cateva modificari la proba sportiva pentru admiterea in institutiile de invatamant din subordine. Pentru admiterea la Politie, Jandarmerie si Politia de Frontiera vor fi 12 obstacole, fata de 11 cate erau pana acum, iar timpul de realizare a probei creste de la doua minute si douazeci si cinci de secunde la trei minute si douazeci de secunde.

MAI a schimbat conditiile de admitere in scolile din subordine. Ce probe trebuie sa dai ca sa devii politist

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca proba sportiva de admitere in unitatile de invatamant pe care le are in subordine a fost modificata. Pe langa cele 11 probe existente, a mai fost adaugata una in plus, iar timpul maxim pentru parcurgerea traseului a fost majorat cu un minut. MAI a schimbat conditiile de admitere in .

Actul care a fost eliminat, de anul acesta, din dosarul pentru admitere. Ce prevede acum legea

Un anume act pentru admiterea in institutii de invatamant profesional tehnic si superior a fost eliminat. Un ordin in acest sens a fost semnat de catre ministrul Sanatatii, Muncii, Protectiei Sociale si a Educatiei, Culturii si Cercetarii. Actul care a fost eliminat din dosarele pentru admitere, de anul acesta Certificatul de sanatate pentru admiterea in .

Titularizare 2019. Astazi are loc proba scrisa pentru un post permanent in invatamant

Titularizare 2019. Proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didacticecatedrelor vacanterezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2019, se va desfasura miercuri, incepand cu ora 10. 00, in 85 de centre de examen. Pentru sustinerea acestei probe s-au inscris 27. 724 de candidati, dintre care 4. 740 provin din promotia de absolventi din acest an, potrivit datelor furnizate de secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar din Ministerul Educatiei.

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. Unde se mai anunta furtuni si ploi violente

Desi vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, astfel incat acestea se vor mai semnala, trecator si pe arii restranse, in regiunile sudice si in zona de munte, unde si innorarile vor fi temporar accentuate, vremea se incalzeste. Spre sfarsitul saptamanii revine canicula.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )