Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai are Federal Reserve solutii pentru criza de lichiditate de pe piata interbancara?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai are Federal Reserve solutii pentru criza de lichiditate de pe piata interbancara?

ACTUALIZARE Accentuarea crizei de lichiditate de pe piata interbancara americana a determinat Federal Reserve sa modifice parametrii operatiunilor repo. -------- Explicatiile avansate pentru criza neasteptata de lichiditate de pe piata interbancara din SUA, cum ar fi retragerea sumelor de catre companii pentru plata obligatiilor fiscale sau necesitatea alocarii unor sume importante pentru finalizarea contractelor de achizitie a noilor emisiuni de obligatiuni guvernamentale americane, s-au dovedit mai mult decat insuficiente. continuă pe Ziarul Bursa

CAT DE MARE ESTE PANICA LA BANCA CENTRALA AMERICANA? Federal Reserve a pierdut controlul dobanzii de politica monetara

Cea mai importanta banca centrala din lume incearca sa afle ce s-a intamplat saptamana trecuta, cand dobanzile de pe piata repo au atins maxime istorice intraday, de circa 10%, cu toate ca rezervele excedentare din sistemul bancar sunt de 1,4 trilioane de dolari.

Greta Thunberg si alti 15 copii au depus o plangere impotriva a cinci tari pentru criza climatica

Tanara activista suedeza pentru clima, Greta Thunberg, si alti 15 copii au depus luni o plangere la Natiunile Unite, acuzand cinci dintre marile economii ale lumii ca au incalcat drepturile omului prin faptul ca nu au luat masuri adecvate pentru a opri criza climatica, potrivit Mediafax care citeaza CNN. Greta Thunberg, la ONU: Cum indrazniti? Mi-ati furat visele si copilaria! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )