Libnet.ro
UNICEF

06:15

De mai bine de 80 de zile, acest caine era vazut pe strada in acelasi loc. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de el. intr-o zi, cineva i-a aflat povestea. Este de necrezut asa ceva! (VIDEO)

Antena3 Antena3,
De mai bine de 80 de zile, acest caine era vazut pe strada in acelasi loc. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de el. intr-o zi, cineva i-a aflat povestea. Este de necrezut asa ceva! (VIDEO)

De mai bine de 80 de zile, oamenii care treceau pe acel drum vedeau mereu un caine stand in acelasi loc. Asteptand. Cuminte si fara sa se miste. Daca cineva incerca sa se apropie de el, animalul o. continuă pe Antena3

Mai bine de jumatate din elevii din Salaj nu au parte de lapte, mere si cornuri. Care este motivul halucinant

Situatia neplacuta si care ii afecteaza pe mai bine de 12. 000 de elevi din Salaj, este cauzata de faptul ca autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatile necesare. Drept urmare,.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 54 n postura de lider mondial; Monica Niculescu iese din TOP 100 dupa mai bine de opt ani

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 54 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 fata de Angelique Kerber, clasata pe locul secund. Monica Niculescu a esuat in tentativa de a-si apara titlul de la Limoges si a iesit pentru prima oara dupa mai bine de opt ani din TOP 100 WTA. in afara Simonei, Romania mai are in TOP 100 urmatoarele jucatoare: Buzarnescu, Begu, Cirstea si Bogdan.

Mai sunt patru zile pentru inscrierea la concursul 100 Romania

Mai sunt patru zile in care va puteti inscrie pentru marele concurs organizat de Antena 3 pe 1 decembrie. Veti avea sansa unei confruntari unice cu romani din intreaga tara, dar si cu juriul format din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )