Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mai bine fara un acord pentru Brexit, decat unul prost

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai bine fara un acord pentru Brexit, decat unul prost

Ministrul francez al Afacerilor Europene, Nathalie Loiseau, a declarat, astazi, ca este mai bine fara un acord pentru Brexit, decat un acord prost, ea exprimandu-si speranta ca acordul referitor la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana poate fi realizat, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Negociatorul UE pentru Brexit, Michel Barnier, vine mine n Romnia pentru discutii cu Iohannis, Dragnea si Dancila

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, vine marti in Romania intr-o vizita oficiala si va avea intalniri cu Iohannis, Dancila, Tariceanu si Dragnea, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Rusia-Arabia Saudita, acord pentru cresterea productiei de petrol

Rusia si Arabia Saudita au ajuns luna trecuta la un acord privat pentru cresterea productiei de petrol si, astfel, franarea majorarii pretului, cei doi mari producatori mondiali de titei informand SUA despre acest acord inaintea unei intalniri cu alti producatori de petrol care a avut loc la Alger, au declarat, pentru Reuters, mai multe surse din apropierea acestui dosar.

ANUNT-SOC facut de Renault: Ce se intampla cu cele mai bine vandute modele ale sale

Producatorii auto s-au lansat intr-o cursa de lasnare a unor modele complet electrice si plug-in hibride pentru a indeplini cerintele europene mai stricte privind emisiile si pentru a evita amenzile.

Topul celor mai bine vazuti lideri mondiali

De la sfarsitul lunii mai pana la inceputul lunii august, Centrul de Cercetare Pew a contactat peste 26. 000 de persoane, din 25 de tari, si le-a pus o serie de intrebari despre perceptiile lor asupra SUA si.

Primul sezon fara distinctia pentru Literatura

Premiile Nobel 2018 pentru Medicina sau Fiziologie, Fizica, Chimie, Pace si Economie vor fi acordate, incepand de astazi, la Stockholm, acesta fiind primul an din ultimele sapte decenii si jumatate in care distinctia pentru Literatura nu va fi atribuita, ca urmare a scandalului sexual care a izbucnit in cadrul departamentului Academiei ce acorda premiul.

Mai functioneaza magia BNR pentru costurile de finantare ale guvernului?

Prima licitatie din aceasta luna pentru titlurile de stat a coincis cu lansarea unei noi operatiuni repo a Bancii Nationale, prin care este injectata lichiditate pe piata interbancara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )