Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai bun decat iPhone X: s-a lansat oficial Xiaomi Mi 6X

Playtech Playtech,
Mai bun decat iPhone X: s-a lansat oficial Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X a fost dezvaluit oficial in cadrul unui eveniment desfasurat in China. Cu aceasta ocazie, terminalul a fost definit ca fiind mai bun decat Oppo R15 sau iPhone X pe partea de captura foto. in mai multe teritorii din lumea aceasta, conceptul de marketing nu se refera doar la un mod creativ de []. continuă pe Playtech

Piata masinilor noi, la cel mai bun nivel din ultimii noua ani

Romanii incep incet, incet sa se reorienteze catre masinile noi. peste 28. 000 de unitati. Astfel, piata masinilor noi a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani peste 28. 000 de unitati vandute in primul trimestru al acestui an, conform unei analize a pltatformei de vanzari de autoturisme Autovit. ro.

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

iOS 11.3.1, lansat oficial: care sunt schimbarile pentru iPhone

1 poate fi instalat acum de catre toti posesorii de iPhone si iPad. Fara a introduce schimbari revolutionare, acesta remediaza o problema foarte suparatoare pentru utilizatori. Apple a fost subiectul mai multor procese in Statele Unite din cauza practicilor la care apeleaza pentru sabotarea functionalitatii reparatiilor efectuate de terti. in ultimii ani, cei care [].

De ce este mai bun bronzul de munte decat cel de mare

Desi cei mai multi romani aleg bronzul de mare, specialistii considera cu bronzul de munte dureaza mai mult si este mult mai sanatos. Care sunt avantajele bronzarii la munte aflati din articolul de mai jos.

Expertul Veaceslav Ionita: Acum este cel mai bun moment din ultimii zece ani pentru cumpararea unui apartament

Expertul economic Veaceslav Ionita considera ca in ultimii zece ani procurarea unui apartament pentru o familie din R. Moldova a devenit de trei ori mai realist. Potrivit lui, daca in 2008 era necesar de 30,6 salarii medii anuale pentru procurarea unui apartament de 70 m2, in 2017 este nevoie de doar 11,2 salarii medii anuale. Aceasta reducere s-ar datora atat scaderii preturilor apartamentelor cat si cresterii salariului mediu pe economie.

Mercedes extinde gama noului G-Class. Nemtii vor o versiune si mai tare decat G63, dar si una de lux cu emblema Maybach

Constructorul german de automobile intentioneaza sa extinda si mai mult gama actualei generatii G-Class. Cel putin asta a dat de inteles un reprezentant Mercedes-Benz intr-un interviu recent.

Medic imagist: Mamografele expun sanul la doze foarte mici de radiatii. Beneficiile sunt net mai mari decat riscurile

Mamografia este o investigatie imagistica obligatorie in cadrul screeningului pentru depistarea precoce a cancerului la san, in cazul femeilor peste 40 de ani. Uneori, atunci cand exista suspiciuni, investigatia trebuie efectuata si de catre femeile mai tinere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )