Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAI a cerut prefectilor sa identifice locurile in care vor fi organizate manifestari cu public numeros

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI a cerut prefectilor sa identifice locurile in care vor fi organizate manifestari cu public numeros

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, le-a cerut astazi prefectilor si sefilor structurilor teritoriale de ordine publica sa fie identificate locurile in care vor fi organizate manifestari cu public numeros, in urmatoarea perioada, si sa fie evidentiate eventualele riscuri si vulnerabilitati din punct de vedere al sigurantei publice. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerea Plagiatelor Cercetatorii asociatiei Ad Astra: Ne asteptam ca primele teze de doctorat care vor fi publicate sa fie ale membrilor guvernului

Cercetatorii asociatiei Ad Astra anunta ca asteapta implementarea cat mai grabnica a noului mecanism de verificare a suspiciunilor de plagiat din tezele de doctorat. Amintim ca acest mecanism a fost anuntat de ministrul Adrian Curaj intr-un interviu acordat HotNews. ro si prevede ca universitatile vor fi cele care vor acorda si care vor putea sa retraga o diploma de doctor, ca toate tezele vor fi publicate online si ca acordarea titlului de doctor va fi supervizata de CNATDCU. Ne asteptam ca primele teze de doctorat si de abilitare care vor fi publicate sa fie chiar cele ale membrilor guvernului, anunta cercetatorii.

Sony dezvolta baterii de mobil care vor tine cu 40% mai mult decat cele de azi

Zilele in care o baterie la Nokia te tinea cate o saptamana sau doua la rand, au apus de multa vreme. Aparitia smartphone-urilor, a touchscreen-urilor si a noilor procesoare puternice a facut ca bateriile sa isi piarda potentialul originar de sustinere. Sony crede ca noile sale baterii vor readuce gloria bateriilor de odinioare, prelungind cu [].

Sony lucreaza la baterii care vor tine cu 40% mai mult

Istoria recenta ne-a invatat ca nu ne putem astepta ca autonomia terminalelor noastre mobile sa dureze mai mult de 24 de ore, fara incarcare. Baterii mai mari sunt, poate, o solutie neinspirata, si incarcarea rapida o consolare minora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )