Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai exista viitor pentru motoarele V10 sau W12? Afla ce crede Audi despre asta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai exista viitor pentru motoarele V10 sau W12? Afla ce crede Audi despre asta

Dupa ce a plecat de la Volvo, unde a fost vicepresedinte senior al departamentului de cercetare si dezvoltare, Peter Mertens, in acest moment membru in consiliul de administratie la Audi, a acceptat sa raspunda si nu doar de amorul artei) unor. continuă pe Wall-Street Ro

Analiza: Referendumul din Catalonia este doar inceputul? Ce miscari autonomiste mai exista in Europa

Referendumul pentru independenta Cataloniei ar putea declansa si alte pretentii de independenta in regiuni din Europa, potrivit unei analize a cotidianului francez, Le Figaro. Jurnalistii francezi.

Tensiuni in grupul Volkswagen din cauza succesului Skoda - Se cere mutarea in Germania a unei parti din productie, dar si alte masuri care sa faca din Skoda un concurent mai putin redutabil pentru marca VW

Directori de la Volkswagen, dar si reprezentanti ai sindicatelor, cer sa se ia masuri astfel incat marca Skoda, parte a grupului german din 1991, sa nu mai fie un concurent atat de puternic pentru brand-ul Volkswagen. Printre solutiile luate in calcul se numara mutarea unei parti a productiei Skoda la fabrici din Germania ce produc sub capacitate sau obligarea companiei cehe sa plateasca mai mult pentru utilizarea tehnologiilor grupului, scrie Reuters. Skoda vinde peste un milion de masini/an, are marja de profit net peste marca Volkswagen si multe modele au primit cronici mai bune decat modelele Volkswagen.

Cel mai frumos loc pentru vacanta. Turistii il confunda cu un colt de Rai

Site-urile de turism din intreaga lume spun ca plaja Navagio de pe insula greceasca Zakynthos este cea mai frumoasa locatie de pe Pamant, ce merita vazuta intr-o vacanta,.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )