Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mai intai, Testamentul Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Mai intai, Testamentul Regelui Mihai

Povestea Regelui Mihai este povestea reala, dura si emotionanta a unui Om. O poveste despre puterea demnitatii si a iubirii de tara. O poveste care ne arata ca democratia are nevoie de educatie si identitate nationala. continuă pe Adevărul

Simion Mehedinti, ursitor la nasterea Regelui Mihai: Cand noi nu vom mai fi si va inchide si El ochii, sa dea Dumnezeu ca Romania sa fie o tara de fala

Mesajul document scris de Mededinti dupa nasterea regelui Mihai a fost citit sambata, la comemorarea a 55 de ani de la moartea savantului.

Solutie de compromis pentru gara regala din Curtea de Arges. Pentru ca nu mai e timp de reabilitare, cladirea e imbracata in mashuri pentru sosirea Regelui Mihai

Pe cladirea garii regale de la Curtea de Arges se lucreaza de zor la montare unor mashuri gigant care sa acopere neputinta Ministerului Transporturilor de a mai aduce monumentul istoric la o stare decenta pentru funeraliile de sambata ale Regelui Mihai. Pana diseara, fixarea mashurilor ar trebui finalizata inclusiv pe fatada dinspre calea ferata.

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges. Oamenii au aplaudat si au aprins luminile telefoanelor mobile. Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges.

VIDEO Ce nu s-a vazut la funeraliile Regelui Mihai

Mii de oameni au participat la funeraliile Regelui Mihai I, intr-un gest de recunostinta fata de ultimul suveran al Romaniei. Din Bucuresti pana la Curtea de Arges, romanii si-au aratat respectul si dragostea de rege. Numai autoritatile mai au inca de lucru pe acelasi traseu si mai departe.

Antena 3, lider de audienta la funeraliile Regelui Mihai I

In ziua istorica a funeraliilor Regelui Mihai I, romanii au preferat sa urmareasca la Antena 3 cele mai importantemomente ale ceremoniei dedicate Majestatii Sale. Antena3 a.

Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocotat pe moartea Regelui Mihai: in 1994, Eugen Nicolicea cere sa fie declarat persona non-grata pe teritoriul Romaniei (FOTO)

Trecerea in nefiinta a Regelui Mihai le-a dat prilejul celor din coalitia PSD-ALDE sa incerca sa isi mai recapete din popularitatea si imaginea compromisa de actiunile impotriva.

Cum este carpita in mod rusinos gara regala din Curtea de Arges pentru ultimul drum al Regelui Mihai

La gara regala din Curtea de Arges se lucreaza intens la montarea unor mashuri-gigant care sa acopere dezinteresul aratat decenii la rand de catre autoritatile romane. Monumentul este carpit pe ultima suta de metri pentru funeraliile de sambata ale Regelui Mihai.

Gest incalificabil! Un jucator de la FCSB a aruncat pe teren BANDEROLA NEAGRA purtata in memoria REGELUI MIHAI (VIDEO)

Gest incalificabil al unui jucator de la FCSB. Dupa 12 minute de joc, mijlocasul Florinel Coman de la FCSB a aruncat pe teren banderola neagra purtata in memoria Regelui Mihai. La aceasta etapa din Liga.

Regele Juan Carlos si Regina Sofia ai Spaniei, la capataiul Regelui Mihai

Regele Juan Carlos si Regina Sofia au ajuns in Romania. Ieri au fost prezenti la Palatul Regal, la capataiul Regelui Mihai, varul Reginei Spaniei.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, s-a casatorit in secret cu Alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepot al regelui Mihai exclus in august 2016 din linia de succesiune, s-a casatorti in secret cu Alina Maria Binder. Cuplu apare pe lista oficiala de participanti la funeraliile regelui sub numele domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )