Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai mult de 100.000 mp de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai mult de 100.000 mp de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra

Mai mult de 100. 000 metri patrati mp) de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra in prima jumatate a anului, iar estimarile arata ca, pana la finalul acestui an, stocul total de spatii logistice si industriale va creste cu cel putin 350. 000 mp spatii de clasa A, potrivit unui raport al CBRE, trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CBRE: In 2017 vor fi livrati 400.000 mp de spatii industriale si logistice

Mai mult de 100. 000 mp de spatii industriale moderne au fost livrati in Romania in prima jumatate a anului, iar estimarile arata ca, pana la finalul acestui an, stocul total de spatii logistice si industriale va creste cu cel putin 350. 000 mp spatii de.

Lucian Anghel, BCR Bpl: Tinerii economisesc in mod constant mai mult, ca pondere, decat alte categorii de varsta. Surprinzator, Vestul tarii nu este cu mult peste Sud si Est

Tinerii 18 -34 ani) economisesc in mod constant mult mai mult decat persoanele mai in varsta, dar - surprinzator - Vestul tarii nu este cu mult peste Sud si Est in ceea ce priveste obiceiul de a pune bani deoparte, a spus Lucian Anghel, presedintele.

Ciolos: Meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, subliniind acest lucru dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina ar fi un atac violent la adresa Guvernului si a PSD.

Dacian Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe pagina sa de Facebook, mesajul Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!.

Presedintele Trump anunta ca liderul Coreii de Nord va fi pus la incercare mai mult ca niciodata

Liderul comunist din Coreea de Nord, Kim Jong - un, va fi pus la incercare mai mult ca niciodata, a avertizat, vineri, presedintele Donald Trump.

Aproape 120 de persoane date disparute, dintre care mai mult de jumatate minori, prinse de politisti

Aproape 120 de persoane date disparute, dintre care 70 de minori, au fost depistate de politisti in ultima saptamana. De asemenea, politistii au prins alte 50 de persoane date in urmarire in baza unor mandate emise de instantele de judecata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )