Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai mult de 400.000 de cazuri inregistrate in Statele Unite si aproape 13.000 de decese

România Liberă România Liberă,
Mai mult de 400.000 de cazuri inregistrate in Statele Unite si aproape 13.000 de decese

Statele Unite au depasit miercuri pragul de 400. 000 de cazuri de coronavirus, potrivit unui bilant a. continuă pe România Liberă

Peste 400.000 de cazuri de Covid-19 inregistrate in Statele Unite si aproape 13.000 de decese

Statele Unite au depasit miercuri pragul de 400. 000 de cazuri de coronavirus, potrivit unui bilant al Universitatii americane Johns Hopkins, scrie AFP.

VIDEO Idei de petrecere a timpului liber acasa. Vizita online in cea mai mare gradina zoologica din Statele Unite

In timp ce stam acasa, obligati de pandemia de coronavirus, inca ne putem bucura de o serie de activitati pe care le faceam inaintea carantinei, ba chiar mai mult.

COVID-19 a ucis mai multi oameni decat razboaiele, in Statele Unite

Numarul deceselor din Statele Unite a trecut de 10. 000, depasind-ul pe cel al americanilor cazuti pe campul de lupta in sase razboaie pe care le-au dus in aceasta tara, a anuntat Departamentul Veteranilor de Razboi.

SUA: 300.000 de cazuri inregistrate in SUA, peste 8.000 de morti (Johns Hopkins)

Statele Unite au depasit sambata pragul de 300. 000 de cazuri inregistrate de COVID-19, potrivit bilantului prezentat de Universitatea americana Johns Hopkins, noteaza AFP.

Donald Trump, despre cum vor arata Statele Unite dupa pandemia COVID-19: Vom avea un boom economic ca niciodata pana acum

Liderul de la Washington, Donald Trump, le-a transmis un mesaj optimist americanilor, pe Facebook, in contextul crizei prin care trec Statele Unite, dar si intreaga lume, legate de raspandirea COVID-19. Trump si-a incurajat cetatenii si le-a promis ca SUA vor avea un avand economic pe care nu l-a mai avut vreodata in istorie.

Producatorii de petrol vor conveni reducerea productiei doar daca vor participa si Statele Unite

Arabia Saudita, Rusia si alti producatorii de petrol aliati vor accepta reducerea productiei de petrol doar daca Statele Unite si alte tari se vor alatura masurilor de sustinere a preturilor titeiului care au scazut puternic din cauza crizei coronavirusului.

Arabia Saudita, Rusia si alti producatori de petrol vor conveni reducerea productiei doar daca vor participa si Statele Unite

Arabia Saudita, Rusia si alti producatorii de petrol aliati vor accepta reducerea productiei de petrol doar daca Statele Unite si alte tari se vor alatura masurilor de sustinere a preturilor titeiului care au scazut puternic din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

Actiunile din Europa si Statele Unite au inchis in crestere puternica

Actiunile din Europa si Statele Unite au incheiat tranzactiile de luni in crestere puternica, dupa scaderea usoara a numarului de decese zilnice provocate de coronavirus. in Europa, indicele german DAX a urcat cu peste 5%, in timp ce pe Wall Street principalii trei indici au avansat cu peste 6%.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor din Statele Unite

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, din cauza coronavirusului

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului, au declarat trei angajati citati de CNBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )