Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai mult de 75% din drumurile nationale, pe cale sa fie BLOCATE din cauza NINSORII! Vezi AICI zonele AFECTATE (FOTO)

B1 B1,
Mai mult de 75% din drumurile nationale, pe cale sa fie BLOCATE din cauza NINSORII! Vezi AICI zonele AFECTATE (FOTO)

O harta multinanuala care prezinta sosele cu risc de inzapezire prezinta cifre ingrijoratoarea pentru Romania. Mai mult de 75% din drumurile nationale s-ar putea bloca in orice moment. continuă pe B1

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

Fata lui Tom Cruise SEAMANA din ce in ce mai mult cu mama sa, de care actorul a DIVORTAT! Vezi IMAGINI INEDITE cu cele doua (FOTO)

Fata lui Tom Cruise, Suri, se afla in centrul atentiei de cand s-a nascut, iar acum are 10 ani. Micuta seamana din ce in ce mai bine cu mama ei, Katie Holmes. Actorul a divortat de Katie, iar.

Caz REVOLTATOR la VASLUI! Discutii cu aluzii sexuale intre un profesor si o eleva de 13 ani: O vreti pe mama?. Da, cel mai mult!

Se intampla in judetul Vaslui! Un profesor de educatie fizica din Barlad este acuzat ca poarta discutii cu conotatii sexuale, pe Facebook, cu copilele de clasa a VII-a. Dascalul de 30.

Discutii cu aluzii sexuale intre un profesor de sport din Barlad si o eleva de clasa a VII-a: O vreti pe mama?. Da, cel mai mult!

Un profesor de educatie fizica din municipiul Barlad este acuzat ca ar avea un comportament inadecvat fata de eleve si ca poarta discutii cu conotatii sexuale cu copilele de clasa a VII-a, prin intermediul Facebook-ului.

Conducerea ANT atrage atentia ca de zece zile nu s-a mai facut niciun transplant, din cauza atacurilor denigratoare

Agentia Nationala de Transplant ANT) sustine ca atacurile denigratoare declansate recent asupra institutiei au ca prima consecinta faptul ca, in ultimele zile, nu s-a mai facut niciun transplant in Romania. Totodata, conducerea institutiei afirma ca aceste afirmatii in randul pacientilor, ceea ce va duce la scaderea dramatica a transplanturilor si la cresterea mortalitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )