Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai mult decat de uz didactic

Adevărul Adevărul,
Mai mult decat de uz didactic

Specialist recunoscut in literatura dramatica a lui Michel de Ghelderode careia i-a consacrat mai multe carti incununate cu o atotcuprinzatoare monografie in sensul modern al conceptului, remarcabil traducator al teatrului beckettian, Anca Maniutiu a publicat recent o noua carte. continuă pe Adevărul

Petrolul, mai ieftin decat apa

UBS: inca un soc generat de China ar putea trimite cotatia la 25 de dolari/baril Un litru de petrol a ajuns sa fie mai ieftin decat un litru de apa, in conditiile in care, ieri, pretul barilului de titei 158,98 litri) a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, fiind cotat la 34,80 de dolari. La un calcul simplu, un litru de apa imbuteliata in tara noastra - care costa circa 1,22 lei fara TVA) - este mai pretios decat un litru de petrol, care face 0,88 de lei. Specialistii ONU au avertizat inca de anul trecut ca apa va fi mai valoroasa decat petrolul in cel mult un deceniu si jumatate, spunand ca nivelul actual de consum al apei potabile este nesustenabil si, fara o reducere a acestuia, in curand ne vom confrunta cu o criza a apei.

Comenzile pentru noua editie a Mein Kampf, de patru ori mai mari decat tirajul

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este de aproape patru ori mai mare decat tirajul cartii, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo pentru week-end: Vremea va fi mai calda decat de obicei in aceasta perioada

Sambata, valorile termice, mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, vor avea maxime ce se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade, iar minimele vor fi intre -5 si 5 grade, mai ridicate in sudul Banatului spre 7 grade, informeaza Mediafax.

Zidane: Cristiano Ronaldo este mai mult decat netransferabil, este sufletul echipei

Tehnicianul formatiei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca portughezul Cristiano Ronaldo este mai mult decat netransferabil, el mentionand ca acest fotbalist este.

Descoperire remarcabila a oamenilor de stiinta. Este mai batran decat Terra

Cercetatorii australieni au descoperit resturile unui meteorit vechi de 4,5 miliarde de ani si sustin ca analizarea acestuia le ofera noi oportunitati de cercetare a originilor Universului. Meteoritul, cu mult.

Republica Moldova exporta in UE mai putin decat cotele prevazute de Acordul de Asociere

Republica Moldova nu acopera cotele de export stabilite de Acordul de Asociere cu UE. Astfel, in Uniunea Europena ajung mai putine mere, rosii si struguri decat cotele prevazute de UE. Ministerul Agriculturii motiveaza diferenta prin reluarea partiala a exporturilor din Republica Moldova de catre Federatia Rusa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )