Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai mult decat simpatic! Nu te-ai fi asteptat ca animalul acesta sa se joace de-a v-ati ascunselea (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Mai mult decat simpatic! Nu te-ai fi asteptat ca animalul acesta sa se joace de-a v-ati ascunselea (VIDEO)

Momentul a fost captat in imagini in momentul in care un fotograf incerca sa realizeze o serie de fotografii cu o caracatita. Acesta este momentul incredibil in care o caracatita se joaca de-a v-ati. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Cu rochia-n vant! Emma Stone a expus mai mult decat ar fi vrut

Cand Emma Stone si-a ales o rochie scurta pentru sedinta foto de promovare a filmului Irrational Man, cu siguranta s-a gandit ca picioarele ei vor aduce un plus de notorietate productiei.

REVISTA PRESEI: Carmen Iohannis si-a batut sotul la popularitate. De ce o plac mai mult romanii

In ziarele de luni, citim despre scriitorul Mircea Eliade si ultima lui dorinta, un sondaj INSCOP care arata ca prima doamna este mai populara decat presedintele, festivalul de film de la Cannes, dar si despre companiile care platesc cel mai bine.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Romania, locul 20 la Eurovision in sondaje! Vor putea cei de la Voltaj mai mult?

Romania este clasata pe locul 20 in sondaje la Eurovision. Ramane de vazut daca, dupa prestatia de maine seara, din prima semifinala, si dupa cea din finala, trupa Voltaj ar deveni mai interesanta si mai placuta de publicul international pentru a ajunge sa ne clasam pe un loc mai bun.

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

Energia electrica reprezinta doar o treime din valoarea unei facturi: Tarifele conexe sau taxele, mai mult de jumatate din valoare

Romanii platesc taxe si impozite in loc de energie electrica la priza. Din valoarea unei facturi, mai mult de jumatate reprezinta tarife conexe sau taxe care merg direct in bugetul statului, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )