Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mai mult de jumatate dintre profesorii din Vrancea nu stiu daca se vor vaccina impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate dintre profesorii din Vrancea nu stiu daca se vor vaccina impotriva COVID-19

Profesorii au fost chestionati in legatura cu disponibilitatea de a se vaccina inainte de inceperea celei de a doua etape de imunizare, care vizeaza inclusiv cadrele didactice. continuă pe Adevărul

Mai putin de jumatate dintre profesorii din judetul Iasi vor sa se vaccineze anti-COVID

Profesorii ieseni sunt inca reticenti in ceea ce priveste vaccinarea impotriva COVID-19, dar numarul celor care vor fi de acord va creste, crede presedintele USLIP Iasi.

Jumatate dintre profesorii care predau in judetul Constanta refuza vaccinarea

Jumatate dintre profesorii care predau in invatamantul preuniversitar din judetul Constanta nu se vor vaccina. Situatia este asemanatoare si in cazul personalului didactic auxiliar sau nedidactic.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

CONSTANTA: Mai putin de jumatate dintre profesori doresc sa faca vaccinul anti-covid

Mai putin de jumatate din personalul didactic - 48,66% doreste sa se vaccineze anti-Covid-19, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acesta a precizat ca in privinta personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar in ceea ce priveste personalul nedidactic procentul este de 45%, potrivit News.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

Presedintele german cere sa se recurga mai mult la telemunca pentru a combate raspandirea coronavirusului

Seful statului german Franck-Walter Steinmeier a cerut vineri sa se recurga mai mult la telemunca in companii pentru a combate raspandirea bolii COVID -19, in timp ce tara se pregateste pentru un nou val de imbolnaviri, relateaza AFP.

SORIN CIMPEANU: Astazi, mai mult ca oricand, suntem datori sa sustinem si sa investim in educatia si in cultura romaneasca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, subliniaza, intr-un mesaj de Ziua Culturii Nationale, ca este momentul, mai mult ca oricand, sa fie sustinute si sa se investeasca in educatia si cultura romaneasca.

FBI a anuntat ca a primit mai mult de 70.000 de ponturi si informatii dupa revolta de la Capitoliu

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat luni ca a primit mai mult de 70. 000 de ponturi si alte informatii in actiunea sa de a-i aresta pe cei care au luat parte la revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Cimpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din scoli si licee vor sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, in exclusivitate la Antena 3, ca aproape 50% dintre profesorii din invatamantul preuniversitar au declarat pana acum ca vor sa se vaccineze. Ministrul a subliniat ca vaccinarea este una dintre masurile importante de care ar depinde redeschiderea scolilor la data de 8 februarie.

Campania de vaccinare, amenintata de absenta unei strategii eficiente de comunicare: Mai putin de jumatate dintre romanii de la oras vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Cu doar o zi inainte de inceperea celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, lipsa unei strategii eficiente de comunicaredin partea autoritatilorcontnua sa aiba efecte negative asupra procesului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )