Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai mult de jumatate dintre romani vor sa isi schimbe jobul in urmatorul an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai mult de jumatate dintre romani vor sa isi schimbe jobul in urmatorul an

Peste 60% dintre angajatii romani planuiesc sa-si schimbe jobul in urmatorul an, publicarea salariilor, feedback-ul dupa interviuri si durata proceselor de recrutare fiind principalele reprosuri pe care le primesc angajatorii romani, potrivit unui. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii Spotify nu lucreaza mai mult de 2 ani pe un post. Explicatia CEO-ului

La Spotify, angajatii nu se plictisesc niciodata, si asta pentru ca li se permite de fapt, chiar sunt incurajati) sa isi schimbe responsabilitatile cat de des pot. Recent, Daniel Ek, CEO Spotify, a declarat intr-un interviu ca pentru el joburile sunt.

Tutuianu (PSD), despre ministrul Economiei (PSD): E atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute. Singura lui legatura cu economia e ca a avut o vulcanizare...

Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita, este de parere ca Danut Andrusca, ministrul PSD al Economiei, este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute ce spune o persoana. Mai mult,.

Hamilton sare in aparare lui Vettel: Merita mai mult respect

Lewis Hamilton a reactionat in apararea rivalului sau la titlul mondial in Formula 1, Sebastian Vettel, si spune ca acesta ar merita mai mult respect din partea celor care il critica pentru erorile comise in acest an.

Cum sa obtii mai mult de la orice tip de negociere

Da, se poate sa obtii mai mult de la orice negociere. Se poate sa gasesti solutii creative si diferite prin care sa te asiguri de un rezultat win-win pentru toate partile implicate. Si win-win nu e doar o formula frumoasa care tine loc de.

Referendum - ziua decisiva: 11,67%, prezenta la vot pana duminica, la ora 13.00. Pe listele suplimentare au votat 11,23% dintre romani

30Prezenta la vot pana la ora 13. 00 este de 11,67%, potrivit datelor anuntate de BEC. in total, au votat 2. 579 de alegatori. Judetele in care s-a inregistrat cea mai mare prezenta la vot.

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 pe judete. Unde s-a votat cel mai mult si cel mai putin

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 Potrivit BEC, in Bucuresti au votat 4,42% dintre alegatori, respectiv un numar de 79. 284 persoane. PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 in sectorul 1 s-au prezentat la urne.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )