Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai multe asociatii cer premierului inlocuirea sefei interimare a Protectiei Consumatorului. Irina Ionescu ar fi cheltuit banii institutiei in scop personal

Adevărul Adevărul,
Mai multe asociatii cer premierului inlocuirea sefei interimare a Protectiei Consumatorului. Irina Ionescu ar fi cheltuit banii institutiei in scop personal

Mai multe asociatii implicate in sustinerea drepturilor si intereselor consumatorilor din Romania solicita premierului Ludovic Orban inlocuirea Mihaelei Irina Ionescu de la conducerea interimara a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), sustinand ca o persoana care a folosit banii publici ai institutiei in scop personal nu ar mai trebui sa ocupe o functie publica. continuă pe Adevărul

Asociatii implicate in sustinerea drepturilor consumatorilor solicita premierului inlocuirea sefului interimar al ANPC

Mai multe asociatii de protectie a intereselor consumatorilor romani solicita premierului Ludovic Orban inlocuirea Mihaelei Irina Ionescu de la conducerea interimara a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), argumentand ca o persoana care a folosit banii publici ai institutiei in scop personal nu ar mai trebui sa ocupe o functie publica, scrie Agerpres. Consideram ca o persoana care a folosit banii publici ai institutiei in scop personal, asa cum reiese dintr-un raport de audit financiar al Curtii de Conturi facut public in presa de curand, nu ar mai trebui sa ocupe nicio zi respectiva functie publica, arata scrisoarea trimisa premierului.

Marea Britanie: Supermarketurile produc mai multe deseuri din plastic, desi s-au angajat sa le reduca

Un nou studiu arata ca supermarketurile de Marea Beritanie produc mai multe deseuri din plastic, desi numarul ar fi trebuit sa scada. Se pare ca introducerea pungilor refolosibile E-Bags nu ar da rezultatele asteptate, conform CNN. Problema este ca aceste pungi contin mult mai mult plastic decat cele normale, desi au avantajul ca pot fi folosite de mai multe ori.

Europa, sub asaltul teroristilor. Mai multe persoane injunghiate in Olanda, in seara in care toti ochii erau indreptati catre crimele de pe Podul Londrei

Politia olandeza a anuntat ca mai multe persoane au fost injunghiate pe o strada din Haga, transmite Reuters preluata de g4media. ro. intr-un mesaj ulterior, politia din Haga a anuntat ca este pe.

Panica in Olanda! Mai multe persoane injunghiate pe o strada comerciala din Haga

Mai multe persoane au fost ranite vineri prin injunghiere pe o strada comerciala din Haga, suspectul fiind inca in libertate, a anuntat politia olandeza, transmite Reuters. Serviciile de urgenta au fost.

Verificari de amploare ale politistilor din mai multe judete la un ocol silvic din Gorj

Aproximativ 30 de politisti si lucratori silvici din mai multe judete ale tarii au efectuat verificari de amploare la un ocol silvic din Gorj si la patru societati care se ocupa cu exploatarea forestiera.

Madonna are probleme de sanatate. Artista a anulat mai multe concerte: Dureri coplesitoare!

Madonna, supranumita regina muzicii pop, are probleme de sanatate. Artista a anulat trei concerte din cadrul turneului sau din cauza durerilor pe care le descrie drept coplesitoare. Madonna are probleme de sanatate Madonna 61 de ani) este supranumita regina muzicii pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua Globuri de Aur si autoare de .

EURES: 869 locuri de munca, vacante in strainatate. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 869 de locuri de munca vacante, cele mai multe oferte fiind oferite de angajatorii danezi.

Politia italiana a arestat 19 militanti extremisti care voiau infiintarea unui nou partid nazist Membrii gruparii aveau mai multe arme, materiale explozibile si carti cu Hitler si Mussolini

Politia italiana a anuntat joi ca a arestat 19 militanti ai extremei drepte din mai multe regiuni ale Italiei care doreau sa intemeieze un nou partid nazist, relateaza site-ul cotidianului The Guardian, potrivit Mediafax.

Madonna si-a anulat mai multe concerte din cauza unor dureri coplesitoare

Cantareata Madonna si-a anulat mai multe concerte pe care trebuia sa le sustina in orasul american Boston, din cauza unor dureri coplesitoare, dar nu a precizat motivele problemelor sale de sanatate, potrivit Mediafax.

Daniel a chemat intr-o zi la el acasa un copil de 12 ani. I-a facut mai multe promisiuni, iar baiatul s-a lasat ademenit. in spatele usilor, este total ciudat ce a fost pus sa faca

Daniel, un tanar de 32 de ani din judetul Braila,a chemat intr-o zi la el acasa un copil de 12 ani. I-a facut mai multe promisiuni, iar baiatul s-a lasat ademenit. in spatele usilor, este total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2935 seconds )