Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe banci si IFN-uri amendate pentru raportarea ilegala a unor clienti la Biroul de Credit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe banci si IFN-uri amendate pentru raportarea ilegala a unor clienti la Biroul de Credit

Mai multe banci si institutii financiare nebancare IFN) au fost sanctionate de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) cu amenzi de pana la 25. 000 de lei, pentru faptul ca au raportat date negative la Biroul de Credit fara respectarea drepturilor legale ale clientilor, se arata intr-un comunicat al Autoritatii. continuă pe Ziarul Bursa

Cateva banci au fost amendate pentru ca au dat pe nedrept mai multi clienti pe mana Biroului de Credit

Datornicilor in franci elvetieni li se face dreptate. Cateva banci au fost amendate pentru ca au dat pe nedrept mai multi clienti pe mana Biroului de Credit, informeaza B1 TV. Printre acestea se.

Bancpost, Unicredit si RCSRDS, printre firmele amendate pentru prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a realizat, in perioada septembrie - octombrie, mai multe investigatii din oficiu sau pe baza plangerilor si sesizarilor primite, in urma carora a aplicat amenzi in suma totala de 156. 000 lei, pentru prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal, transmite News. ro.

Mormantul lui Iisus, redeschis pentru prima data dupa mai multe secole, in Ierusalim

Mai multi oameni de stiinta si preoti au ridicat in aceasta saptamana placa de marmura care acopera mormantul din Ierusalim al lui Iisus, care a fost redeschis astfel dupa mai multe secole, in cadrul unui proiect de restaurare ce a fost demarat in luna.

Cea mai veche fotografie din lume. Titulatura este disputata de mai multe instantanee realizate la inceputul secolului al XIX-lea

Titlul de cea mai veche fotografie din lume este disputat intre mai multe imagini care surprind, fiecare pentru prima data, ipostaze diferite.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Posta Romana, afectata de greva spontana a angajatilor din mai multe oficii postale din tara: In doar cateva ore de protest, compania a pierdut 4,5 milioane de lei

'Protestul salariatilor din Posta Romana, aflat in afara cadrului legal, a afectat semnificativ activitatea operatorului national de servicii postale', atentioneaza vineri compania. Incetarea lucrului in oficiile postale se rasfrange asupra activitatii intregii companii si are urmari grave pe mai multe paliere, incepand cu scaderea drastica a incasarilor. In doar cateva ore de protest, Posta a pierdut 4,5 milioane de lei. De asemenea, trimiterile postale intarziate obliga compania la plata unor despagubiri si penalitati. Blocarea activitatii va duce la pierderea contractelor din care compania isi obtine veniturile atat de importante pentru mentinerea locurilor de munca, se arata in comunicatul Postei.

Simona Halep, la revenirea in Romania: Domnul Tiriac are dreptate, va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren

Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate.

RISE Moldova: Igor Dodon, candidatul prorus la alegerile prezidentiale, a zburat de mai multe ori la bordul unei aeronave a companiei pe care o controleaza oligarhul Vladimir Plahotniuc

Igor Dodon, candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova la alegerile prezidentiale a afacut mai multe calatorii private cu un avion al unei companii detinute de oligarhul Vladimir Plahotniuc,.

DOCUMENT Greva spontana joi in mai multe oficii postale din tara dupa esecul negocierilor privind majorarea salariilor si concedierea a 300 de angajati

Postasii au demarat joi greva spontana in mai multe oficii postale din tara, dupa esecul negocierilor de miercuri intre sindicalisti si conducerea companiei pe tema majorarii salariilor. Intr-un mesaj transmis miercuri seara HotNews. ro, Matei Bratianu, seful sindicalistilor, anunta ca: 'Negocierile au esuat. Liderii din peste 25 de judete au fost informati de sindicalisti ca maine vor opri lucrul'. Joi dimineata surse apropiate Postei au precizat ca in mai multe oficii din Bucuresti si alte orase este greva spontana. Nu toti postasii sunt insa in greva. Spre exemplu, oficiul postal de pe strada Matei Millo din Bucuresti era deschis joi, conform verificarilor HotNews. ro. Vezi in articol ce propuneri au facut miercuri cele doua parti pe tema cresterilor salariale, dar si a concedierilor, conform procesului verbal obtinut de HotNews. ro.

Bancile, amendate cu pana la 25.000 de lei pentru ca nu au respectat drepturile clientilor

Mai multe banci si institutii financiare nebancare IFN) au fost sanctionate de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) cu amenzi de pana la 25. 000 de lei, pentru ca au raportat date negative la Biroul de Credit fara respectarea drepturilor legale ale clientilor, a comunicat Autoritatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )