Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multe cluburi din Liga intai vor mentinerea sistemului cu 18 echipe

România Liberă România Liberă,
Mai multe cluburi din Liga intai vor mentinerea sistemului cu 18 echipe

Mai multe cluburi din Liga intai doresc mentinerea sistemului competitional cu 18 echipe in sezonul viitork chiar daca reducerea la 14 formatii a fost aprobata inaintea acestei editii de campionat. Conducatorii cluburilor spun ca sunt prea multe echipe care ar urma sa retrogradeze. continuă pe România Liberă

Mai multe cluburi din Liga 1 doresc renuntarea la sistemul cu 14 echipe din sezonul viitor

In cercurile conducatorilor de cluburi din Liga 1 a aparut un curent care sustine mentinerea sistemului actual cu 18 echipe, desi s-a hotarat deja reducerea la 14 a numarului de echipe.

Cele mai puternice cluburi de juniori din tara, prezente in week-end la competitia Crang Trophy

Timp de trei zile, de sambata si pana luni, inclusiv, cele mai bune echipe din Romania cu jucatori nascuti in 2005 isi dau intalnire la Buzau pentru cea de-a treia editie a Crang Trophy. Competitia, organizata de Clubul Sportiv Viitorul 2010 Buzau, se va disputa pe stadionul Gloria.

Esecul e reteta succesului: nationala ajunge pe mana unor antrenori care au mai multe infrangeri decat victorii

Anghel Iordanescu a ratat Euro 2004 si CM 2006, in timp ce Ionut Badea si Viorel Moldovan au adunat mai multe partide pierdute decat castigate in prima liga.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionista din Spania, cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, potrivit LFP. Internationalul.

Perchezitii DNA, pe urmele baronului PSD Silvian Ciuperca, la Spitalul Judetean Slobozia. Procurorii au ridicat mai multe acte

Ancheta DNA demarata miercuri la Slobozia a vizat si sediul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia. Procurorii anticoruptie au descins in mai multe birouri si au luat cu ei mai multe acte. Surse spun ca presedintele CJ Silvian Ciperca ar fi incercat sa il determine pe un reprezentant al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii sa modifice un raport.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

854 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti 2254) si in judetele Cluj 2379), Prahova 1258) si Arad 1232).

Alegeri prezindetiale 2014. Cisti Stan: Mai multe masini au fost vandalizate la Sagricom

La Targoviste se incearca manipularea electoratului. Declaratia a fost facuta, ieri, la Targoviste, de Cristi Stan, care a semnalat ca in cartierul Sagricom, mai multe masini au fost vandalizate cu abtibilduri greu de desprins, ce purtau insemnele PSD.

Ancheta in cazul baiatului din Segarcea care ar fi infectat cu HIV mai multe presoane

Mai multe persoane care au avut legatura cu baiatul din Segarcea, infectat cu HIV, decedat in urma cu doua saptamani, sunt audiate de procurori. Printre cei urmariti penal se afla si mama baiatului despre care se presupune ca ar fi infectat mai multe persoane.

METEO Ninsori, polei si vant din aceasta noapte, in mai multe zone din tara

Specialistii au emis o informare de precipitatii mixte, polei si vant, valabila din aceasta noapte pana marti la pranz. Aceasta informare este valabila pentru Muntenia, Oltenia, Dobrogea si Baragan.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )