Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mai multe croaziere pe Marea Neagra si Delta Dunarii, suspendate din cauza crizei ucrainene

Antena3 Antena3,
Mai multe croaziere pe Marea Neagra si Delta Dunarii, suspendate din cauza crizei ucrainene

Aproape 1. 000 de turisti si-au anulat deja sosirile in Delta Dunarii, programate pentru urmatoarele doua luni, din cauza crizei politice din Marea Neagra, operatorii turistici tulceni sperand ca situatia sa. continuă pe Antena3

FOTO Grigore Antipa, calator in Delta Dunarii. Marele savant s-a implicat in ajutorarea pescarilor din Jurilovca

Grigore Antipa, marele om de stiinta, a fost preocupat in timpul vietii sale de comunitatile pescaresti din Delta Dunarii. Dupa experientele de neuitat, savantul roman a scris o carte: Pescaria si Pescuitul in Romania.

Cafeneaua Coanei Europa (VI): Salutari de la Marea Neagra

Coana Europa a aflat ca incep targurile de turism si, cu nostalgie, a deschis albumul cu vederi. intre acestea, cele de la Marea Neagra i-au placut foarte mult. Daca de multe din marile europene, s-a spus ca vor fi transformate intr-un lac suedez - Marea Baltica - sau lac turcesc- Mediterana -, Marea Neagra a ramas cum o numea istoricul Gheorghe I. Bratianu, o placa turnanta.

Noi exercitii militare in Marea Neagra.

Distrugatorul USS Truxtun efectueaza, miercuri, noi exercitii militare in Marea Neagra, impreuna cu nave din Romania si Bulgaria, in contextul crizei din Crimeea, afirma oficiali din cadrul Fortelor Navale americane, conform Meiafax. Exista multe motive pentru care efectuam exercitii cu aliatii; avem oportunitatea de a-i asigura pe aliatii din cadrul NATO ca beneficiaza de sustinerea noastra, a declarat, conform Reuters, Shawn Eklund, un purtator de cuvant al Fortelor Navale .

O NAVA MILITARA americana a inceput exercitii in Marea Neagra

Nava militara americana USS Truxtun, distrugator de rachete ghidate, a inceput miercuri un exercitiu militar de o zi in Marea Neagra, impreuna cu fortele navale din Romania si Bulgaria, a declarat pentru.

Petitie online in sprijinul pacientilor care sufera de HIV/SIDA. Tratamentul lor a fost intrerupt in mai multe judete

Bolnavii care sufera de HIV/SIDA din mai multe judete se plang ca nu mai au tratament. Prin urmare, reprezentantii UNOPA fac un apel la autoritati, solicitand acestora o finantare corespunzatoare a programului national de tratament pentru acesti pacienti, care nu sunt putini la numar.

Ponta s-a consultat de mai multe ori cu Mugur Isareasca pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca au existat mai multe discutii pentru gasirea unui sef alASF, alaturi de guvernatorul Mugur Isarescu, precizand ca inca nu s-a luat nicio decizie. Trebuie.

Ponta: Am discutat de mai multe ori azi cu Isarescu pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a gasi o persoana nepolitica si cu suficienta experienta si prestigiu pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aratand ca au fost luate in discutie mai multe nume insa nu s-a luat inca o decizie.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, pana la ora 18.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 50 de km/h, pentru mai multe judete din tara, in intervalul orar 12.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

Mai multe site-uri NATO au cazut prada hackerilor

Desi astfel de evenimente au loc destul de des, rareori se intampla ca site-urile unei institutii precum NATO sa fie date jos de hackeri. Mai multe site-uri ale organizatiei NATO au fost date jos zilele trecute de hackeri in, ceea ce pare, o forma de protest cibernetic pe marginea situatiei din Crimeea. Oana Lungescu, purtator de cuvant al NATO a confirmat atacurile prin cateva postari pe Twitter. Aparent, acestea au inceput sambata si au continuat pana duminica tarziu, timp in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )