Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multe curse de avion sunt in intaziere din cauza vremii. Zborul spre Munchen a fost anulat

Adevărul Adevărul,
Mai multe curse de avion sunt in intaziere din cauza vremii. Zborul spre Munchen a fost anulat

Mai multe curse intarzie sa decoleze si sa aterizeze pe Aeroportul International Chisinau. Motivul este ploaia cu gheata. continuă pe Adevărul

Numarul troienilor creati special pentru a strange cat mai multe date financiare a crescut de trei ori anul trecut, arata un raport Symantec

In primele noua luni ale anului 2013, numarul troienilor financiari, creati cu scopul de a aduna cat mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de peste trei ori, circa 1. 400 de institutii fiind afectate, arata un raport al Symantec care spune ca cele mai multe computere atacate au fost din SUA, Japonia, Marea Britanie si Germania.

Avion Cluj-Bucuresti, oprit la decolare din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti a fost oprita, luni, la decolare, la ora 19:00, din cauza unor probleme tehnice. Potrivit directorului Aeroportului International Avram Iancu, David Ciceo, avionul a.

Un avion Cluj-Bucuresti s-a oprit in timpul procedurilor de decolare din cauza unor probleme tehnice

O aeronava care facea o cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti si care era programata sa decoleze luni, la ora 19. 00, s-a oprit in timpul procedurilor de decolare, din cauza unor probleme tehnice, avionul fiind supus unor verificari, transmite Mediafax.

Un avion Cluj-Bucuresti nu a putut decola din cauza unor probleme tehnice.

O aeronava care facea o cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti si care era programata sa decoleze, luni, la ora 19. 00, s-a oprit in timpul procedurilor de decolare, din cauza unor probleme tehnice, avionul fiind supus unor verificari, conform Mediafax. Directorul Aeroportului International Avram Iancu din Cluj, David Ciceo, a declarat ca aeronava Tarom RO 648, care trebuia sa plece la ora 19. 00 spre Bucuresti, a avut probleme tehnice la decolare si a revenit la platforma pentru .

METEO Avertizari de Cod galben de polei, ceata si vant, emise pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

METEO Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

UPDATE Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

Politica maghiara in Transilvania: tarii cat mai multe mitinguri

Consiliul National Secuiesc pregateste un nou miting pentru autonomie, programat pentru 10 martie la Targu Mures. Se vrea a fi o repetare a marsului pentru autonomie din octombrie 2013, care ii va fi incantat pe extremisti din cauza ca a fost criticat puternic de opinia publica romaneasca. Cu cat mai mult scandal, cu atat mai bine, pare sa fie strategia extremistilor maghiari care au descoperit viata ca un miting si au facut dependenta.

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Doi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews. ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri. Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii. Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )