Libnet.ro
UNICEF

08:16

Mai multe fragmente osoase si doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt

România Liberă România Liberă,
Mai multe fragmente osoase si doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt

Mai multe fragmente osoase si doua cranii au fost gasite pe un camp din judetul Olt, legistii stabil. continuă pe România Liberă

Descoperire socanta la doi pasi de Caracal: Doua cranii umane, gasite pe camp

Doua cranii umane si alte fragmene osoaseau fost descoperite pe un camp, in judetul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de langa satul Margeni, comuna Brancoveni. Doua.

Fragmente osoase si doua cranii, gasite pe un camp din Olt, la 30 de kilometri de Caracal

Fragmente osoase si doua cranii au fost gasite pe un camp de langa satul Margheni, judetul Olt. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a doua sau mai multe persoane, transmite Mediafax.

Descoperire TERIFIANTA la CARACAL! CRANII UMANE gasite pe camp, la mica distanta de locuinta lui Gheorghe Dinca

Doua cranii umane si mai multe fragmente osoase au fost gasite pe un camp din comuna Brincoveni, judetul Olt, la aproximativ 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca, noteaza.

Doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt. Procurorii au cerut expertiza antropologica, dar si ajutorul criminalistilor IGPR

Descoperire macabra pe un camp dintr-o localitate olteana, facuta marti, 19 noiembrie 2019, de de persoane care efectuau lucrari agricole: doua cranii umane si mai multe oase.

ALERTA! E OFICIAL! CADAVRELE au fost gasite la MICA DISTANTA de casa lui GHEORGHE DINCA! VESTEA SOC A ZILEI, iN ROMANIA!

SOCUl zilei in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca! Doua cranii umane si mai multe fragmente osoase au fost gasite pe un camp din comuna Brincoveni, judetul Olt, la aproximativ 30 de kilometri de locuinta.

Descoperire socanta la doi pasi de Caracal: Primele imagini cu locul in care au fost gasite doua cranii umane

UPDATEAntena 3 a prezentat primeleimagini cu locul in care au fost gasite doua cranii umane si alte fragmene osoase careau fost descoperite pe un camp, in judetul Olt, la doar 20 de kilometri de .

Cazul Caracal, situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal, a carei proasta gestionare a starnit revolta publica, sufera azi modificari. Situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane au fost gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca. Cazul Caracal. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de .

Rasturnare se situatie in cazul oaselor umane gasite in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca

Rasturnare se situatie in cazul oaselor umane gasite in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. Primele rezultate ale expertizelor facute de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele au o vechime de.

Rasturnare de situatie in cazul oaselor umane gasite in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca

Rasturnare se situatie in cazul oaselor umane gasite in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. Primele rezultate ale expertizelor facute de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele au o vechime de.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )