Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCiV) Bucuresti are deschise, incepand de astazi, mai multe ghisee, informeaza Prefectura Municipiului Bucuresti, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti. Timp de patru ore in fiecare zi cele doua schimburi se vor suprapune

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCIV) Bucuresti are deschise, incepand de luni, mai multe ghisee. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8. 00 si 19. 00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune pentru a reduce timpul de asteptare si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, scrie news. ro.

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti. Patru ore in fiecare zi cele doua schimburi se vor suprapune

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti are deschise, de luni, mai multe ghisee. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8. 00 si 19. 00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune pentru a reduce timpul de asteptare si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto.

Mai multe ghisee la Serviciul Permise auto din Bucuresti

Activitatea SPCRPCiV se reorganizeaza, de luni, pentru a reduce timpul de asteptare la ghisee si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto.

Lux pentru demnitari! SPP cumpara mai multe limuzine blindate, de ultima generatie si cu un cost pe masura (VIDEO)

Daca tot e coloana oficiala, sa fie tot tacamul! Demnitarii nu pot trai fara un transport de lux! Serviciul de Paza si Protectie vrea sa cumpere mai multe limuzine blindate de ultima generatie,.

VIDEO Tanar surprins de jandarmi in timp ce se droga. Asupra lui s-au gasit mai multe doze de marijuana

Un barbat din Galati, in varsta de 27 ani, este anchetat pentru detinere si consum de substante interzise dupa ce jandarmii au gasit asupra sa mai multe pliculete cu marijuana.

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat in Texas

Un barbat inarmata deschis focul intr-o biserica din sudul statuluiamerican Texas. Mai multe persoaneau fost ucise sau ranite in urmaataculuiarmat, scrie presa locala, citata de.

Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile regionale anticipate programate pe 21 decembrie, dar ar putea pierde majoritatea absoluta, arata un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, potrivit Agerpres.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

Atac armat la o biserica baptista din Texas; mai multe persoane au murit

Un barbat a deschis astazi focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

Proteste impotriva legilor justitiei, organizate maine in mai multe orse ale tarii

Mai multe proteste impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei vor fi organizate maine in Capitala si in alte orase ale tarii, potrivit mai multor anunturi postate pe Facebook.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )