Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai multe gospodarii si portiuni din DN 2, inundate in judetul Buzau

România Liberă România Liberă,
Mai multe gospodarii si portiuni din DN 2, inundate in judetul Buzau

Mai multe gospodarii si locuinte din judetul Buzau, precum si o farmacie si portiuni din DN 2 E85, au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi puternice . continuă pe România Liberă

Enel intrerupe, vineri, curentul in mai multe zone din Bucuresti si judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov. Masura a fost luata pentru efectuarea lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Mai multe zone din Ilfov raman fara curent electric, miercuri

Alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov, va fi intrerupta, miercuri, Enel Distributie Muntenia anuntand ca aceasta masura a fost luata, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru Bucuresti si pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

UPDATE Avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuna emise pentru mai multe judete, inclusiv pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

Mai multe evenimente restrictioneaza traficul rutier din Capitala

Traficul rutier din Capitala va fi restrictionat in acest weekend pe mai multe artere din oras, acolo unde sunt organizate mai multe evenimente. Printre acestea, a cincea editie BICICLESTI 2014, scrie Mediafax.

Restrictii de trafic pe mai multe strazi din Capitala, in weekend

Circulatia pe mai multe strazi din Capitala va fi restrictionata in acest weekend in Bucuresti, pentru a permite desfasurarea unor activitati culturale sau sportive. Brigada de Politie Rutiera Bucuresti pune la dispozitia soferilor rutele ocolitoare pe care le pot folosi.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii inregistrate in primul trimestru din 2014: Clasamentul este deschis de Astra Asigurari

Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat, joi, topul asiguratorilor care au primit cele mai multe reclamatii in primul trimestru al anului, clasamentul fiind deschis de Astra Asigurari, Euroins si.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii in primele trei luni din 2014: Astra, Euroins si City Insurance ocupa primele trei locuri

Astra Asigurari, Euroins si City Insurance sunt primele trei firme de asigurari cu cele mai multe reclamatii inregistrate la ASF din partea asiguratilor/pagubitilor in primul trimestru din acest an, arata datele publicate joi de autoritate. In cazul Astra au fost 873 de reclamatii in crestere cu 3,68% fata de perioada similara din 2013), fata de Euroins au fost 767 de reclamatii in scadere cu 39,03%), iar City Insurance a adunat 322 de reclamatii in crestere cu 97,55%). In total, ASF a inregistrat in perioada mentionata 3. 128 de petitii impotriva asiguratorilor si brokerilor de asigurari, in scadere cu 17,4% fata de aceeasi perioada din 2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )