Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

VIDEO. UPDATE: Zeci de persoane stau la coada de Black Friday in mai multe orase din tara. Galatenii nu sunt prea interesati

Cateva zeci de persoane au stat la coada, vineri dimineata, in fata unor magazine de electronice si electrocasnice din Cluj-Napoca. Cumparatorii s-au asezat la rand inca de la ora 6. 00, pentru a profita de reducerile de pana la 80% oferite de Black Friday.

Probleme la sistemele de furnizare a caldurii din Galati, dupa cutremurul de sambata seara

Probleme in judetul Galati, dupa cutremurul de 5,7 magnitudine, produs sambata seara in zona seismica Vrancea. Mai multe localitati din judet au ramas pe intuneric timp de cateva ore dupa o serie de.

Probleme la sistemele de furnizare a caldurii din Galati, dupa cutremurul de sambata seara (VIDEO)

Probleme in judetul Galati, dupa cutremurul de 5,7 magnitudine, produs sambata seara in zona seismica Vrancea. Mai multe localitati din judet au ramas pe intuneric timp de cateva ore dupa o serie de.

SUA: Alerta de inundatii in statul New York. Vremea s-a incalzit dupa mai multe zile de ninsori abundente

Mai multe zone din statul New York, din nord-estul SUA, au fost plasate sambata in stare de alerta din cauza inundatiilor generate de incalzirea asteptata a vremii, dupa mai multe zile in care au fost ninsori.

Mai multe optiuni de transport spre Directia de Prestatii Sociale

Conducerea Regiei Autonome de Transport R. ) Brasov a luat mai multe masuri menite a facilita accesul spre Strada Panselelor a cetatenilor beneficiari ai prestatiilor Directiei de Servicii Sociale Serviciul Prestatii Sociale, precum si ai serviciilor organizatiilor non-guvernamentale ce-si desfasoara activitatea in cadrul Centrului Multifunctional de Servicii Sociale.

VIDEO Tot mai multe firme isi asociaza imaginea cu Halep: Simona apare intr-o reclama, in premiera, alaturi de mama ei

Ascensiunea fulminanta datorita careia va incheia 2014 pe locul 3 in lume inseamna si tot mai multe contracte de publicitate pentru constanteanca de 23 de ani.

NATO a interceptat anul acesta de trei ori mai multe zboruri militare ruse decat in 2013

NATO a interceptat anul acesta peste 100 de zboruri militare ruse, adica de trei ori mai multe decat in 2013, anunta secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, citat de AFP. Secretarul general NATO a inceput joi un.

Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Hegedus Csillaeste, de ieri, noul ministru al Culturii, la propunerea UDMR. Clujeanca a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si a obtinut venituri din mai multe activitati: coproprietar al SC Pro Utilitas S. L, director executiv al Fundatiei Transilvania Trust, secretar general adjunct al UDMR Bucuresti, expert al AFCN si expert al Comisiei Europene.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )