Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

România Liberă România Liberă,
Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

Mai multe localitati din judetul Galati nu sunt alimentate cu apa, joi, din cauza vantului puternic . continuă pe România Liberă

Mai multe localitati din judetul Vaslui au ramas fara curent electric din cauza vantului foarte puternic

Urmare a vantului foarte puternic mai multe localitati din judetul Vaslui inregistreaza probleme in alimentarea cu energie electrica.

Vantul puternic a lasat in bezna mai multe localitati din Dambovita

Urmare a vantului foarte puternic, mai multe localitati din judetul Dambovita au probleme in alimentarea cu energie electrica. Potrivit raportului operativ de la Electrica, la ora 20:00, in judetul Dambovita erau afectate mai multe localitati.

Constanta: Peste 100 de masini sunt inzapezite in mai multe zone din judet

Peste 100 de masini sunt inzapezite, joi, in mai multe zone din judetul Constanta, iar doua senilate.

VIDEO Mai multe localitati buzoiene au ramas fara curent din cauza rafalelor puternice. Plafonul unei ferme a cazut peste animale

Un numar de 19 localitati au ramas fara curent electric, dupa intensificarea vantului. Miercuri noapte, in zona Buzaului, vantul va sufla in rafale de peste 100 de kilometri pe ora.

Vremea continua sa faca prapad in mai multe regiuni din Romania: Scolile din Tulcea vor fi inchise si vineri

Scolile din judetul Tulcea vor fi inchise si vineri, dupa ce cursurile au fost suspendate si in data de 6 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Judetul Tulcea s-a aflat sub avertizare de.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara si camioane care nu pot inainta Portul Midia si Bara Sulina, inchise din cauza vantului. Vremea rea cuprinde tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, marti seara, pe mai multe artere din tara, din cauza zapezii, a vantului si a vizibilitatii reduse. in judetul Harghita, pe DN 15, mai multe camioane nu pot inainta, dar se circula in conditii de iarna si pe DN 13 B. De asemenea, din cauza vantului, au fost inchise Portul Midia si Bara Sulina.

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

Prognoza meteo actualizata. HARTA ANM: Mai multe regiuni din tara, sub cod galben de vant

Un nou cod galben de vant a intrat in vigoare de la ora 13. 00 si vizeza jumatatea de sud a Moldovei, Dobrogea si estul Munteniei, unde rafalele de vant vor avea viteze de 55 - 60 kmh, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, precum si pe litoral peste 70 kmh, spulberand zapada.

Cum se razboiesc PSD si PNL la nivel local: cazul comunei Vanatori, judetul Galati

Apropierea alegerilor locale scoate la iveala tot mai multe situatii in care partide care isi declara adversitatea sunt de fapt mana in mana in dorinta de a profita la maximum de functii si de banul public. O astfel de situatie o regasim si in comuna Vanatori, judetul Galati, unde reprezentantii PSD si PNL fac si desfac totul.

Zeci de localitati din Dobrogea au ramas in bezna din cauza vremii

Zeci de localitati din Dobrogea au ramas, miercuri seara, fara curent electric din cauza vantului puternic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3147 seconds )