Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

România Liberă România Liberă,
Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de . continuă pe România Liberă

Manifestantii thailandezi asediaza noi ministere la Bangkok

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, transmite AFP. Ei au cerut tuturor functionarilor sa.

VIDEO Thailandezii asediaza ministerele la Bangkok

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, potrivit unui ministru si jurnalistilor aflati la fata locului, transmite AFP.

Timisoara asteapta prima zapada. Vor fi mai multe strazi pe lista de deszapezire

In mai multe zone din tara a inceput sa ninga. Nu va scapa nici Timisoara, unde prima ninsoare este asteptata sa vina. Cei de la Primarie spun ca s-au pregatit si nu vor fi luati prin surprindere de iarna.

Alerta: O noua forma a virusului HIV, identificata in mai multe tari, printre care si Romania

Alerta in intreaga lume! O noua forma a virusului HIV a fost identificata in mai multe tari, printre care si Romania. Din primele cercetari, aceasta varianta a bolii are o evolutie mai rapida si a fost.

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere intre ANRM si East West Petroleum

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrele Baile Felix, Biled si Periam, incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) si compania East West Petroleum Corp.

Incendiu puternic la una din bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Incendiu puternic la una dintre bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Thailanda: Sediul Ministerului Finantelor din Bangkok ocupat de protestatari

Grupuri de manifestanti care solicita demisia premierului thailandez Yingluck Shinawatra au patruns, luni, in sediul unui minister si ameninta ca vor ocupa si alte institutii, ca ultima etapa a celei mai ample miscarii de strada de la criza politica din 2010, informeaza AFP.

Topul oraselor cu cele mai multe centrale termice instalate

Tot mai multi romani opteaza pentru un sistem individual de incalzire, iar numarul judetelor unde se va renunta complet la sistemul centralizat este in continua crestere. Brasov, Cluj si Iasi sunt primele in topul judetelor cu debransari masive de la.

Zapada ingreuneaza circulatia in mai multe judete. Vezi situatia drumurilor din tara

Circulatia este ingreunata, in aceasta dimineata, pe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni de drum inchise sau blocate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )