Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai multe modificari ale Codului fiscal vor fi aprobate azi de Guvern

România Liberă România Liberă,
Mai multe modificari ale Codului fiscal vor fi aprobate azi de Guvern

Guvernul urmeaza sa discute in sedinta de joi o ordonanta de urgenta cu mai multe modificari ale Cod. continuă pe România Liberă

Mai multe modificari ale Codului fiscal vor fi aprobate de Guvern

Guvernul urmeaza sa discute in sedinta de joi o ordonanta de urgenta cu mai multe modificari ale Cod.

Guvernul discuta, in sedinta de astazi, o Ordonanta de Urgenta care vizeaza noi modificari ale Codului fiscal

Guvernul ar urma sa discute in sedinta de joi o Ordonanta de Urgenta care vizeaza mai multe modificari ale Codului fiscal, printre care posibilitatea ca firmele sa opteze pentru impozitul pe profit sau cifra de afaceri daca se incadreaza sub plafonul de un milion de euro. Tot in sedinta de joi a Cabinetului Dancila, ar urma sa fie discutata posibilitatea ca salariile bugetarilor sa fie platite inaintea vacantei de Paste.

Noile modificari ale Codului Fiscal, adoptate joi de Guvern

Pragul de sponsorizare a ONG-urilor care activeaza in domeniul serviciilor sociale a fost majorat, iar nivelul accizei la motorina a fost diminuat a spus premierul Dancila, precizand ca au fost avizate si celelalte modificari aduse Codului Fiscal.

Noile modificari aduse Codului Fiscal, adoptate joi de Guvern. Care sunt acestea

Pragul de sponsorizare a ONG-urilor care activeaza in domeniul serviciilor sociale a fost majorat, iar nivelul accizei la motorina a fost diminuat a spus premierul Dancila, precizand ca au fost avizate si celelalte modificari aduse Codului Fiscal.

Modificarea Codului fiscal, din nou in Guvern

Guvernul va discuta, astazi, noi modificari ale Codului Fiscal, a anuntat, ieri, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. Una dintre prevederile Ordonantei de Urgenta care va intra in sedinta de astazi prevede posibilitatea ca firmele sa opteze pentru impozitul pe profit sau pe cifra de afaceri, daca se incadreaza sub plafonul de un milion de euro: Una dintre principalele modificari este plafonul de un milion de euro sub care firmele pot sa opteze in a fi impozitate pe cifra de afaceri sau impozitul pe profit, dar daca vor sa opteze, trebuie sa aiba doi angajati si capital social de minim 45. 000 de lei.

Avertismentul autoritatilor! Peste 25 de localitati sunt afectate de alunecari de teren. Mai multe familii au fost notificate ca ar trebui sa paraseasca locuintele

Alunecarile de teren afecteaza 27 de localitati ale judetului Prahova, punand in pericol locuinte si drumuri judetene sau de interes local. Mai multe familii au fost notificate de catre autoritati cu.

Mai multe servicii publice din Bucuresti, delegate catre 9 companii municipale. Opozitia va ataca hotararile

Consiliul General al Capitalei a aprobat, miercuri, mai multe proiecte de hotarare in baza carora servicii precum administrarea parcajelor, managementul traficului, intretinerea arterelor de circulatie sau a spatiilor verzi vor fi delegate celor 9.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2018: cine sunt artistii care concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Cantaretii Andra, Smiley si Irina Rimes au cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2018, care vor fi acordate pe 16 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti.

CITR Group: Romania are mai multe companii de impact, insa structura lor s-a inrautatit: avem cu 7% mai putine companii finantabile

Romania are cu 19% mai multe companii de impact, insa cu o structura erodata. Ponderea companiilor in dificultate a crescut, de la 43% in 2015, la 50% la finalul anului 2016 si avem cu 7% mai putine companii de impact finantabile, potrivit celei de-a patra editii a studiului CITR Group privind evolutia companiilor de impact. Totusi, un semnal pozitiv este dat de faptul ca cele mai multe firme restructurabile sunt cele pe profit.

Eroii Zilei: Orchestra Simfonica Bucuresti a cantat intr-un cinema mai multe melodii celebre din filme

Prima orchestra privata a Romaniei, care a impresionat lumea continua linia succeselor. Miercuri, Orchestra Simfonica Bucuresti a cantat intr-un loc mai putin conventional, o salade cinema, mai multe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )