Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu

Adevărul Adevărul,
Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu

Mai multe organizatii neguvernamentale, intre care Institutul de Politici Publice IPP), Societatea Academica Romana SAR), Romani Criss si ACCEPT, au dat publicitatii un Apel pentru democratie si valori europene, in care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Bucuresti

Alegerea PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu candidat pentru Primaria Capitalei a starnit nenumarate controverse si, mai nou, reactia mai multor ONG-uri. Reprezentantii acestora au redactat un text, prin.

Opt ONG-uri cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: A avut si are simpatii pentru curente de orientare fascista, de care nu s-a dezis niciodata

Opt organizatii neguvernamentale din Romania cer conducerii PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, suatinand ca acesta nominalizare este o ofensa la adresa valorilor.

Daca Marian Munteanu se retrage, avem un plan de reverva: Quintus: eu am avut trei propuneri. Una este Adriana Saftoiu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, in contextul in care mai multe ONG-uri cer liberalilor retragerea lui Marian Munteanu de la alegerile pentru Primaria Capitalei, ca.

Un grup de ONG-uri cere excluderea din PNL a lui Rares Buglea, politicianul care a propus sterilizarea femeilor rome

Mai multe ONG-uri care militeaza pentru respectarea drepturilor minoritatilor solicita Partidului National Liberal excluderea din partid a lui Rares Buglea, consilier local al Alba-Iulia, dupa ce acesta a reiterat, pe 8 aprilie, de Ziua Internationala a Romilor, ca femeile sarace ar trebui sterilizate, daca nu dovedesc ca au resurse materiale pentru a-si creste copiii.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din Dambovita. Strazile din Moreni s-au transformat in lacuri, iar in Ocnita, apa a navalit in gospodarii

Apele si-au iesit din matca in mai multe localitati din Dambovita. in Ocnita si Pucheni, mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Pucioasa pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe beciuri si chiar din curtea unei scoli.

Alerta in Germania: Un barbat a luat ostatice mai multe persoane, in momentul in care politia efectua perchezitii avand legatura cu o serie de spargeri in zona

Un barbat a tinut ostatice mai multe persoane in apropiere de Leipzig landul Saxonia, estul Germaniei), a anuntat, joi, un purtator de cuvant al politiei, scrie agerpres. Barbatul, in.

INTERVIU. Irina Pacurariu, realizator tv: Mierea prinde mai multe muste decat pliciul

Ce inseamna munca in televiziune ce bucurii si sacrificii presupune ne spune chiar Irina Pacurariu. Pentru ea, feminitatea si naturaletea, bine sustinute, ar putea sa deschida usi. Ce stie este ca sigur iti pune motorina la pompa fara sa fii obligat sa te murdaresti pe maini. De cele mai multe ori sare cineva in ajutor.

Medicii din Galati sunt ingrijorati: infarctul miocardic face din ce in ce mai multe victime in randul tinerilor

Bolile cardiovasculare fac tot mai multe victime in randul tinerilor galateni! Semnalul de alarma este tras de medici. Acestia spun ca in ultima perioada nu au garda in care sa nu existe pacient sub 45 de ani cu infarct miocardic acut. Specialistii pun totul pe seama stilului de viata dezordonat, stil care ne poate scoate din normalitate pentru totdeauna.

Premiile muzicale Billboard: The Weeknd si Justin Bieber, cele mai multe nominalizari. Vezi lista completa

Gala premiilor muzicale Billboard va avea loc pe 22 mai, la Arena T-Mobile din Las Vegas, iar gazdele decernarii vor fi Ludacris si Ciara, potrivit hollywoodreporter. com. Cele mai multe nominalizari le are The.

Tarile cu cele mai multe zile libere: care sunt statele europene cu cel mai mare numar de sarbatori nationale

Tarile cu cele mai multe zile libere. Daca fericirea angajatilor se poate masura in numarul zilelor libere reglementate prin lege, atunci romanii se numara si ei printre cei favorizati din acest punct de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )