Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mai multe orase italiene ataca legea antiimigratie a lui Matteo Salvini

Adevărul Adevărul,
Mai multe orase italiene ataca legea antiimigratie a lui Matteo Salvini

Mai multe primarii din Italia, cu cea din Palermo in frunte, refuza de aplice un decret-lege antiimigratie al ministrului de Interne Matteo Salvini, liderul extremei drepte italiene, apreciind ca este inuman si criminogen, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

China exporta masiv modelul sau de cenzura a online-ului - Tot mai multe tari blocheaza total accesul la internet

Tehnicile chineze de blocare a accesului la internet se raspandesc in tot mai multe tari, in special din Africa, autoritatile motivand ca este vorba de siguranta nationala si de oprirea propagarii dezinformarilor. Congo este cel mai nou exemplu, tara fiind fara acces la internet de cateva zile, in preajma unor alegeri controversate. Tot mai multe tari cumpara echipamente telecom chineze si la ele ajunge si know-how-ul de blocare a comunicatiilor.

Branzeturi periculoase in patiseriile si restaurantele din mai multe judete

Protectia Consumatorului a descoperit, in urma unor controale, ca mai multe preparate prezentate ca fiind pe baza de lapte, din peste 160 de patiserii, pizzerii si restaurante din sase judete, sunt de fapt falsuri. 12 localuri au fost inchise temporar si au fost emise amenzi in valoare de peste 700. 000 de lei, informeaza institutia.

Tragedie in Danemarca: Mai multe persoane au murit intr-un accident feroviar pe un pod

Mai multe persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar produs miercuri pe un pod in Danemarca, a anuntat politia, transmite AFP. Cauzele accidentului nu au fost precizate. Conform unor informatii.

Anul trecut s-au furat cu 70% mai multe masini

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )