Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai multe organizatii civice anunta protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 Mai multe organizatii civice anunta protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 18.00

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, pe Facebook,protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor. continuă pe Hotnews

LIVETEXTVIDEO Peste1.500de persoane protesteaza n fata Guvernului / Lumea scandeaza PSD, ciuma rosie si Nu vrem sa fim o natie de hoti/ n Piata este prezent siun echipaj de jandarmi cu echipament de interventie

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, peFacebook, protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor. 43: Peste 1. 500 de oameni se afla acum in Piata. 31:Jandarmii au largit perimetrul. Lumea vine in grupuri mari. 21: Se scandeaza Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta, Justitie, nu coruptie19. 07: Oamenii striga Hotii, hotii, Nu vrem sa fim condusi de hoti.

LIVETEXTVIDEO Aproximativ 2.000de persoane protesteaza n fata Guvernului / Oamenii cer alegeri anticipate si scandeaza Cine nu sare, nu vrea schimbare precum si Uniti salvam Rosia Montana

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, peFacebook, protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor. 51: Oamenii striga Cine nu sare, nu vrea schimbare si Uniti salvam Rosia Montana20: 36:Lumea scandeazaJos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu/ Tudorel, demisia!20. 19: La protest sunt prezenti si USR-istii Mihai Gotiu si Claudiu Nasui20. 12: Se scandeaza Dragnea, nu uita, puscaria e a ta20. 08: Se scandeaza Analfabeta!20. 02: Se scandeaza PSD si ALDE, aceesi mizerie.

LIVETEXT Peste 350 de persoane protesteaza n fata Guvernului / A aparut un echipaj de jandarmi cu echipament de interventie, spre deosebire de smbata seara, cnd a fost mitingul PSD / Lumea scandeaza PSD, ciuma rosie

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, peFacebook, protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor. 52: Se scandeaza PSD, ciuma rosie, Pui de hoti si de mafioti18. 45: Circa 350 de oameni protesteaza in fata Guvernului.

VIDEO Aproximativ 2.000de persoane au protestat, duminica, n Piata Victoriei /Oamenii au scandat Anticipate!, Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu!, precum si Uniti, salvam Rosia Montana!

Aproximativ 2. 000 de oameni au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei, fata de decizia Guvernului de a bloca includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO, fata de nationalizarea Pilonului II de pensii si politizarea CCR, precum si modificarea codurilor penale. Protestatarii au cerut alegeri anticipate si demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si au scandat mesaje pentru independenta Justitiei. Printre scandari, au fost Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu!, Hotii si Demisia, dar si PSD, ciuma rosie. Protestul a fost organizat pe Facebook, dupa mitingul PSD impotriva abuzurilor de sambata. in Piata Victoriei au fost prezente si echipaje de jandarmi cu echipamente de protectie testoase), spre deobire de sambata seara, cand a fost mitingul PSD.

Autostrazile spre Moldova: Ce termene si-a asumat Compania de Drumuri dupa ce a discutat cu mai multe asociatii civice

Compania de Drumuri ar fi promis ca pana spre finalul anului va demara procedurile de licitatie pentru actualizarea studiilor de fezabilitate pentru autostrada A8 Targu Mures - Ditrau - Targu Neamt - Iasi, in urma unor discutii purtate cu mai multe asociatii civice ce militeaza pentru demararea proiectelor de infrastructura spre Moldova. Pentru A7 pe axa nord-sud, unde licitatiile pentru proiectare au fost lansate inca din 2016, pozitia oficiala a companiei de drumuri este ca in luna iulie 2018, citam, exista sanse sa avem anuntati castigatorii, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

Un nou protest rezist este anuntat duminica seara la ora 18.00 in Piata Victoriei

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, pe Facebook, un nou protest in Piata Victoriei. incepand cu ora 18. 00 simpatizantii grupurilor Rezistenta, Coruptia ucide, Initiativa Romania, Declic, Uniti Salvam si Insistam sunt asteptati la protestul sub sloganul Tara arde! Romania nu e de vanzare. Pilonul II de pensii sau modificarea Codurilor penale sunt cateva dintre motivele invocate pentru a iesi in strada.

Peste 1.000 de persoane participa in Piata Victoriei la un protest de raspuns la mitingul PSD (VIDEO)

UPDATE 20:00 Numarul protestarilor a mai urcat undeva la 1. 500 de persoane. Lumea scandeaza PSD si ALDE, aceeasi mizerie. Circa 1. 000 de persoane au iesit duminica in Piata Victoriei din Capit.

LIVE VIDEO Un nou protest rezist are loc duminica seara in Piata Victoriei. Peste 500 sute de persoane s-au adunat in fata Guvernului

Peste 500 de persoane s-au adunat, duminica, pana la ora 19. 00, la un nou protest in Piata Victoriei. La manifestare iau parte simpatizantii grupurilor Rezistenta, Coruptia ucide, Initiativa Romania, Declic, Uniti Salvam si Insistam, evenimentul desfasurandu-se sub sloganul Tara arde! Romania nu e de vanzare. Pilonul II de pensii sau modificarea Codurilor penale sunt cateva dintre motivele invocate pentru iesirea in strada.

LIVE VIDEO Un nou protest rezist are loc duminica seara in Piata Victoriei. Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat in fata Guvernului

Aproximativ 1. 000 de persoane s-au adunat, duminica, pana la ora 21. 00, la un nou protest in Piata Victoriei. La manifestare iau parte simpatizantii grupurilor Rezistenta, Coruptia ucide, Initiativa Romania, Declic, Uniti Salvam si Insistam, evenimentul desfasurandu-se sub sloganul Tara arde! Romania nu e de vanzare. Pilonul II de pensii sau modificarea Codurilor penale sunt cateva dintre motivele invocate pentru iesirea in strada.

Aproximativ 1.000 de persoane participa in Piata Victoriei la un protest de raspuns la mitingul PSD

Circa 1. 000 de persoane au iesit duminica in Piata Victoriei din Capitala pentru a da un raspuns dupa mitingul organizat in acelasi loc cu o seara inainte de catre PSD. Protestul a fost anuntat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2012 seconds )