Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine la marsul anti-G20 de la Hamburg ce a degenerat ieri seara in violente, relateaza AFP, citata de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA iN FRANTA: Mai multe persoane, RANITE intr-un INCIDENT la o statie de metrou

Cel putin opt persoane au fost ranite joi seara in Paris dupa ce mai multe cabluri s-au desprins din tavan intr-o statie de metrou si au cazut peste calatori, potrivit BFMTV, citat de.

VIDEO Accident grav in Teleorman. 15 persoane au fost ranite dupa ce un TIR a intrat intr-un microbuz

In urma coliziunii dintre microbuzul care transporta mai multe persoane si un TIR, au fost raniti 15 pasageri, printre care si un copil.

Dezastru! Un bloc de apartamente s-a prabusit. Mai multe persoane, ingropate sub daramaturi

Doua etaje ale unei cladiri s-au prabusit vineri dimineata la Napoli. Potrivit presei locale, in imobil locuiau opt oameni, iar doua apartamente erau in renovare. Patru sau cinci persoane.

Un bloc de apartamente s-a prabusit in apropiere de Napoli. Mai multe persoane ingropate sub daramaturi

Doua etaje ale unei cladiri s-au prabusit vineri dimineata la Napoli. Potrivit presei locale, in imobil locuiau opt oameni, iar doua apartamente erau in renovare. Patru sau cinci persoane.

FOTO. Cladire prabusita la Napoli. Mai multe persoane ar fi prinse sub daramaturi

O cladire cu cinci eraje s-a prabusit, vineri, in apropiere de orasul italian Napoli, potrivit politiei, citata de The Independent.

Doua persoane au fost ranite, intr-un incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, intr-un incendiu care a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la fabrica ALUM, din Tulcea. Astfel, mai multe echipaje de pompieri militari si civili intervin pentru stingerea flacarilor.

Cel putin opt persoane au fost ranite, intr-o statie de metrou din Paris, dupa desprinderea mai multor cabluri din plafon

Cel putin opt persoane au fost ranite, joi, in Paris, in urma desprinderii din plafon a mai multor cabluri intr-o statie de metrou din capitala Frantei, scrie Le Figaro.

Mai multi contrabandisti au fost opriti cu focuri de arma de politistii de frontiera din Maramures si Suceava

Politistii din Maramures si Suceava au tras noua focuri de arma pentru a opri mai multe persoane suspectate de contrabanda cu tigari din Ucraina, fiind confiscate 31. 000 de pachete de tigari in valoare de peste 360. 000 de lei. In urma actiunilor, o singura persoana a fost retinuta de catre autoritatile din Ucraina, restul suspectilor reusind sa fuga, relateaza News. ro.

Accident grav pe DN6. Doua persoane au fost ranite. Traficul in zona se desfasoara cu dificultate

Doua persoane au fost grav ranite, joi dimineaa, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc in localitatea ilfoveana Cornetu. Astfel, traficul in zona se desfasoara cu dificultate.

Cinci persoane au murit si 25 au fost ranite intr-o explozie din Libia

Cinci persoane si-au pierdut viata marti si alte 25 au fost ranite in urma unei explozii care a izbucnit pe o plaja din Tripoli, Libia, a anuntat ministerul libian al Sanatatii. Incidentul s-a produs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )