Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multe persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime, la Munster, in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime, la Munster, in Germania

Ministrul de Interne din landul Rhenania de Nord-Westphalia: Nimic nu indica pentru moment spre un atentat islamist Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime, sambata, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca au fost semnalate mai multe persoane decedate, conform news. ro. Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta in Germania:Mai multi oameni au murit si cel putin 30 au fost raniti, dupa ce o duba a intrat in multime in orasul Munster FOTO VIDEO

Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce o duba a intrat in multime, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca si-au pierdut viata mai multi oameni, cel mai probabil si cel care se afla la volanul autovehiculului.

Tavanul unei mine de carbune s-a prabusit peste mineri in SUA. Mai multe persoane au murit

Sase mineri si-au pierdut viata si trei au fost raniti joi dupa ce acoperisul unei mine de carbune din vestul Georgiei s-a prabusit, a anuntat joi Ministerul de Interne, relateaza AFP. Potrivit.

Situatie REVOLTATOARE in Olanda: Romanii vor fi INTERZISI in mai multe orase

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Siria: Cel putin 70 de morti dupa un presupus atac chimic comis de regimul lui Bashar al Assad

Conflictul din Siria provoaca noi tragedii! Cel putin 70 de persoane au murit in provincia Ghouta de Est dupa un presupus atac chimic comis de guvernul sirian al dictatorului Bashar al Assad. Bilantul deceselor.

LIVE VIDEO Incendiu puternic la un spital din Istanbul. Mai multe etaje au fost cuprinse de flacari

Un spital din Istanbul a luat foc si mai multe etaje au fost cuprinse de flacari. Imaginile transmise de presa locala arata cum pacientii sunt evacuati din cladire.

Meteorologii, avertisment de ultima ora. Fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vant puternic valabile in orele urmatoare in mai multe localitati din judetele Harghita si.

Bucuresti: Veganii au protestat in mai multe locuri. Carnea e o crima!

Veganii au protestat vineri in mai multe locuri din Bucuresti. Ei au impartit bucate de post trecatorilor, pentru a arata ca exista alternative la carne. in Piata Unirii, ei au creat un fel de scena a crimei.

Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Incendiu intr-un spital din Istanbul; flacarile au cuprins mai multe etaje

Un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Istanbulului, flacarile cuprinzand mai multe etaje, conform imaginilor de la televiziunea turca, informeaza Reuters.

Atac armat in Turcia. Mai multe victime

Patru persoane au fost ucise joi in Universitatea Osmangazi, din provincia turca Eskisehir, dupa ce un cercetator universitar a deschis focul asupra unor colegi din aceasta institutie de invatamant,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )