Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai multe persoane au murit din cauza mustului. Nu face si tu aceasta greseala fatala!

Antena3 Antena3,
Mai multe persoane au murit din cauza mustului. Nu face si tu aceasta greseala fatala!

In timpul fermentatiei, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism. Ce trebuie sa stiti pentru a nu va intoxica: Butoaiele cu must depozitate in beciurile. continuă pe Antena3

Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

Patru morti si un ranit intr-un accident infiorator in Dolj. O masina a lovit violent un cap de pod, in apropiere de Craiova. in urma impactului, doi barbati si doua femei.

Video Atac armat in timpul unui concert din Las Vegas. Cel putin doua persoane au murit, iar alte 24 au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vega, la Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin un un barbat a deschis focul, relateaza Reuters. Atacatorul este in libertate.

Greseli din cauza carora nu slabesti! Carmen Bruma iti explica ce nu faci bine

Din ce in ce mai multe persoane incearca sa slabesca si nu reusesc deloc. Carmen Bruma a dezvaluit cateva dintre mesajele pe care le primeste zilnic de la oameni care vor sa dea cateva kilograme jos si nu stiu ce nu.

Panica in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Mai multe persoane au fost ranite(VIDEO)

Incident armat in Las Vegas. Politia metropolitana a anuntat ca se afla in cautarea unui barbat care a deschis focul in zona cazinoului Mandalay Bay, informeaza RT. com. Oamenii legii le-au.

Victima de la Brastavatu a murit din cauza hemoragiei externe. Suspectul nu si-a motivat gestul

Baiatul de 14 ani gasit decapitat, marti-dimineata, pe un drum de la marginea localitatii Brastavatu, judetul Olt, a murit din cauza sangelui pierdut in urma loviturii de cutit.

VIDEO UPDATE: Cel putin 50 persoane au murit, iar alte 400 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Atacatorul a fost identificat

Cel putin 50 de persoane au murit, iar peste 400 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul, relateaza Reuters. Atacatorul a fost omorat, dar politistii cauta o femeie pe nume Marilou Danley, suspecta ca ar fi avut legaturi cu barbatul care a tras in multime. Autorul atacului a fost identificat ca fiind un localnic de 64 de ani.

VIDEO UPDATE: Cel putin 50 persoane au murit, iar alte 400 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. / Autorul atacului s-a sinucis./ Printre raniti, s-ar afla si un roman

Cel putin 50 de persoane au murit, iar peste 400 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Potrivit unei postari pe facebook, citata de News. ro, printre raniti s-ar afla si un tanar roman.

VIDEO UPDATE:Cel putin putin 50 persoane au murit, iar alte 400 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Statul islamic a revenidcat atacul. Printre raniti, s-ar afla si un roman

Cel putin 50 de persoane au murit, iar peste 400 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Potrivit unei postari pe facebook, citata de News. ro, printre raniti s-ar afla si un tanar roman.

VIDEO UPDATE:Cel putin putin 58 persoane au murit, iar alte 515 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Statul islamic a revendicat atacul. Printre raniti, s-ar afla si un roman

Cel putin 58 de persoane au murit, iar 515 persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Potrivit unei postari pe facebook, citata de News. ro, printre raniti s-ar afla si un tanar roman.

VIDEO UPDATE:Cel putin putin 59 persoane au murit, iar alte 515 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Statul islamic a revendicat atacul. Printre raniti se afla si un roman

Cel putin 58 de persoane au murit, iar 515 persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. UPDATE 01:00 Cel putin 58 de morti si 527 de raniti, potrivit autoritatilor CNN)20:40 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )