Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai multe persoane sunt audiate, luni, in legatura cu incendiul din clubul Bamboo. Pana in prezent, in fata anchetatorilor s-au prezentat aproximativ 40 de persoane

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane sunt audiate, luni, in legatura cu incendiul din clubul Bamboo. Pana in prezent, in fata anchetatorilor s-au prezentat aproximativ 40 de persoane

Mai multe persoane sunt audiate, luni, de politistii din Capitala, in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Bamboo. in fata anchetatorilor ar putea sa se prezinte si patronul clubului, potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei. continuă pe România Liberă

Dosar penal deschis in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora mai multe persoane sunt audiate

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora fiind audiate mai multe persoane, scrie News. ro.

Patronul clubului Bamboo sustine ca nu a primit amenzi de la ISU: Este foarte dificil de controlat fumatul intr-un spatiu de 1.500 de persoane. Si alte persoane sunt asteptate, luni, la audieri

Mai multe persoane sunt audiate, luni, de politistii din Capitala, in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Bamboo. in fata anchetatorilor ar putea sa se prezinte si patronul clubului, potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei.

Dosar penal deschis in cazul incendiului de la clubul Bamboo. Mai multe persoane, audiate sambata dimineata

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora fiind audiate mai multe persoane.

INCENDIU BAMBOO: EXISTA POSIBILITATEA CA MAI MULTE PERSOANE SA FI RAMAS iN INTERIORUL CLUBULUI

Incendiul dinc clubul Bamboo a mobilizat un numar foarte mare de echipe de interventie, dar autoritatile nu au inca certitudinea ca toate persoanele au putut fi evacuate din club. Acest lucru, cel mai.

Patronul clubului Bamboo este audiat, luni, in legatura cu incendiul din noaptea de vineri spre sambata. Pana in prezent, in fata anchetatorilor s-au prezentat aproximativ 40 de persoane

Mai multe persoane sunt audiate, luni, de politistii din Capitala, in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Bamboo. in fata anchetatorilor ar putea sa se prezinte si patronul clubului, potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei.

Au inceput audierile, in dosarul incendiului din clubul Bamboo

Mai multe persoane sunt audiate, sambata dimineata, la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul incendiului din clubul Bamboo. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru fapte) in acest caz.

Noi proteste impotriva gratierii au loc astazi in mai multe orase din tara si in diaspora

ACTUALIZARE 17:40 Aproape 2. 000 de persoane la protestul din Cluj fata de ordonantele Guvernului privind gratierea si Codul Penal Aproape 2. 000 de persoane s-au adunat, in aceasta seara, in Piata Unirii, din Cluj-Napoca, la mitingul de protest fata de proiectele de ordonante de urgenta ale Guvernului care vizeaza gratierea si Codul Penal. *ACTUALIZARE 17:20 Protestarii continua sa se adune in Bucuresti *ACTUALIZARE 17:15 Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii --------- Noi proteste fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, sunt anuntate pe Facebook, pentru astazi, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga, Oslo, Londra sau Paris.

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

Noi proteste impotriva gratierii sunt anuntate astazi in mai multe orase din tara si in diaspora

Noi proteste fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, sunt anuntate pe Facebook, pentru astazi, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga, Oslo, Londra sau Paris.

Echipele de salvare italiene au reusit sa recupereze patru cadavre din hotelul inghitit de avalansa. Alte 25 de persoane sunt date disparute

Serviciile de interventie in situatii de urgenta au reusit sa recupereze, din hotelul italian devastat de avalansa, patru cadavre, in timp ce alte aproximativ 25 de persoane sunt date disparute in continuare, informeaza presa italiana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )