Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai multe personalitati americane infiinteaza o fundatie de finantare a WikiLeaks

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe personalitati americane infiinteaza o fundatie de finantare a WikiLeaks

Fundatia pentru Libertatea Presei a fost infiintata luni de mai multe personalitati americane, printre care se afla si actorul John Cusack, cu scopul de a finanta si de a sustine organizatiile atacate pentru faptul ca au spus adevarul,. continuă pe Wall-Street Ro

O fundatie care va finanta site-ul WikiLeaks, infiintata de mai multe personalitati ...

Fundatia pentru Libertatea Presei a fost infiintata luni de mai multe personalitati americane, printre care se afla si actorul John Cusack, cu scopul de a finanta si de a sustine organizatiile atacate pentru faptul ca au spus adevarul, precum site-ul WikiLeaks, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Informatia a fost confirmata de un comunicat postat luni pe site-ul facut celebru de jurnalistul Julian Assange. The Freedom of the Press Foundation FOPF) va promova si va finanta un jurnalism .

Google rezolva din ce in ce mai multe cereri de copyright

Abia au trecut 4 luni de cand anuntam eforturile Google de a curata motorul de cautare de piraterie si deja a fost publicat un nou raport pe acest subiect. Desi ai fi fost tentat sa crezi ca YouTube prelucreaza zilnic mai multe cereri de stergere pe baza de copyright decat Google, te-ai fi inselat. In ultimii ani foarte multe institutii si oameni obisnuiti au apelat la motorul de cautare pentru a fi sterse anumite pagini de internet din indexul acestuia.

Masacrul din Newtown: Toti copiii aveau intre 6-7 ani si au fost impuscati de mai multe ori

Toti cei 20 de copii ucisi in atacul comis la o scoala din Newtown, Connecticut, aveau intre 6 si 7 ani si au fost impuscati de mai multe ori cu o pusca semiautomata, potrivit medicului legist, relateaza BBC.

Oficiul pentru Privatizari a semnat un contract-cadru cu mai multe firme pentru manageri privati, de 5 milioane euro - surse

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a semnat cu mai multe firme un contract-cadru in valoare totala estimata de 22,1 milioane lei aproape 5 milioane euro) pentru asistenta in alegerea administratorilor si membrilor consiliilor de administratie/supraveghere in firme de stat, informeaza Mediafax, care citeaza surse oficiale.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )