Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai multe sate din judetul Vaslui au ramas fara medici de familie, iar situatia se va agrava si la orase

Adevărul Adevărul,
Mai multe sate din judetul Vaslui au ramas fara medici de familie, iar situatia se va agrava si la orase

Conducerea Directiei de Sanatate Publica DSP) Vaslui a prezentat, miercuri, in cadrul Sedintei Grupului de Dialog Civic, un raport privind situatia cabinetelor de medicina de familie din judetul Vaslui, aratand ca asigurarea asistentei medicale primare este una precara. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de furtuni emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla miercuri seara sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate ploi, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice.

Cele mai multe baruri din Buzau functioneaza ilegal. Este rezultatul unui control al Politiei Locale

O suta de baruri si restaurante din municipiul Buzau functioneaza fara autorizatie. Este rezultatul unor verificari ale politistilor locali, declansate in baza dispozitiei primarului Constantin Toma. Campania a durat patru zile, intre 18 si 22 Iulie 2016, politistii locali fiind insotiti pe teren de inspectorii Biroului Comert si Transporturi din cadrul Primariei Buzau.

Fost primar din judetul Vaslui, calcat de hoti in timp ce se afla la biserica. O suma importanta de bani si bijuterii au fost sustrase din casa

Fostul primar al comunei vasluiene Cozmesti a fost calcat de hoti, care au actionat in timp ce fostul edil si sotia se aflau la slujba la biserica din sat.

Cod PORTOCALIU de furtuna in judetul Brasov, unde se desfasoara un exercitiu militar NATO

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare nowcasting tip Cod portocaliu de furtuna pentru mai multe localitati din judetul Brasov.

Vin ploile. E cod galben de furtuni in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri, 27 iulie, mai multe atentionari nowcasting de ploi si vijelii. COD GALBEN intre orele : 15:10 si 16:10 in zona : - judetul CLUJ:.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti, 26 iulie, mai multe atentionari nowcasting de ploi si vijelii. COD GALBEN intre orele :12:45 si 14:30 in zona :JUD.

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

Un punct vamal se inchide pentru mai multe zile

Lucrarile de instalare a echipamentului de control vamal special in postul Otaci-Moghileov-Podolsk fac ca acesta sa nu fie disponibil pentru traversare timp de mai multe zile, transmite IPN.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )