Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe scoli au fost evacuate in urma unui cutremur produs in Spania

Adevărul Adevărul,
Mai multe scoli au fost evacuate in urma unui cutremur produs in Spania

Autoritatile spaniole au anuntat ca un seism cu magnitudinea 3,7, produs in apropiere de orasul Lorca, din sudul tarii, a zguduit cladiri si a dus la evacuarea mai multor scoli, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost.

FOTO Tragedie intr-o familie din Turceni. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier

Un tanar in varsta de 27 de ani, din localitatea Turceni, a murit, iar fratele sau se afla in stare foarte grava, in coma indusa, la spital, in urma unui teribil accident care a avut loc in aceasta dimineaa pe drumul dintre Orsova si Baile Herculane.

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori: iti vine sa ti-o freci cand iei un permis cu greutate? (VIDEO)

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori, ies la iveala. De data acesta, in centrul atentiei este seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea. Acesta este acuzat ca ar fi folosit un.

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

The Guardian: Mai multe prostituate romance din Marea Britanie vor ataca pe cale legala deciziile autoritatilor de a le deporta

Mai multe lucratoare in industria sexului care provin din tari est-europene, preponderent din Romania, vor contesta notificarile de deportare primite de la autoritatile britanice pentru practicarea prostitutiei si abuzurile politiei britanice, sustinand ca lucreaza de fapt legal ca liber-profesioniste, scrie The Guardian.

Circulatie blocata pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in urma unui accident rutier

Traficul rutier a fost blocat, marti, pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, ca urmare a unui accident produs in zona localitatii argesene Moraresti.

Ar fi putut exista mai multe populatii in Univers, dar au fost distruse

Intrebarea legata de posibilitatea existentei altor forme de viata in Univers ii macina pe oamenii de stiinta de mult timp. Raspunsul nu a fost niciodata atat de usor precum te-ar fi putut face Star Trek sau Star Wars sa crezi. Cel mai faimos raspuns dateaza din 1961, cand astronomul Frank Drake a propus ecuatia lui [].

Cel putin 14 oameni au murit dupa ce mai multe constructii s-au prabusit din cauza ploii in Kenya

Cel putin 14 oameni au murit, iar cateva zeci sunt dati disparuti, din cauza ploilor abundente care au afectat capitala Kenyei, Nairobi, ce au provocat daramarea mai multor cladiri, dar si alunecari de teren, relateaza BBC News.

Banner in chineza. Prin asta vrea sa adune Dan Cristian Popescu mai multe voturi la alegerile pentru Sectorul 2 (FOTO)

Dan Cristian Popescu doreste sa adune multe voturi la alegerile din iunie. Pentru acest lucru, candidatul vrea sa profite si de cei aproape 10. 000 de chinezi din Sectorul 2. Asadar, a facut o campanie cu bannere sc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )