Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe SCOLI vor fi iNCHISE, din cauza vremii! Iata despre ce judete e vorba

B1 B1,
Mai multe SCOLI vor fi iNCHISE, din cauza vremii! Iata despre ce judete e vorba

Mai multe scoli din Cluj si Maramures vor fi inchise joi si vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre 49 de unitati de invatamant, aflate in zone foarte afectate de ninsori si. continuă pe B1

O femeie nu mai poate auzi vocile barbatilor,din cauza unei afectiuni rare. Cu o zi in urma, a avut mai multe simptome banale

O femeie din China si-a pierdut capacitatea de a auzi vocea barbatilor din cauza unei afectiuni rare. Femeia s-a trezit fara a mai putea auzivoceaiubitului ei. Cei doi am mers imediat la spital,.

O noua avarie RADET: mai multe blocuri din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura

Mai multe blocuri si imobile din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura, joi, 17 ianuarie, din cauza unei avarii raportate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

Alte scoli se inchid joi si vineri, din cauza ninsorii. Zonele unde nu se fac cursuri

Alte scoli se inchid joi si vineri, din cauza ninsorii. Zonele unde nu se fac cursuri. Citeste mai mult pespynews. ro .

Vremea rea inchide scolile din mai multe judete. Elevii vor ramane acasa! Anuntul facut de autoritati

Cursurile vor fi suspendate vineri in 59 de unitati de invatamant preuniversitar din judetele Maramures, Cluj si Harghita din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Urmare a conditiilor.

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

Zece oameni au murit din cauza gripei. Sfaturile medicilor pentru evitarea virusului

Zece oameni au murit de gripa de la inceputul anului si tot mai multe spitale au inceput sa ia masuri speciale. Pentru a-i izola pe pacientii sanatosi de virusul care poate fi mortal, unitatile.

Tot mai multi romni vor sa-si schimbe jobul, nemultumiti de salariu. Angajatorii vor taia cheltuielile cu angajatii - studiu

Doi din cinci angajati romani se declara nemultumiti de situatia lor profesionala actuala si iau in calcul o schimbare de job anul acesta, iar unul din cinci se gandeste chiar la o schimbare de cariera, considerand ca lucreaza in domeniul nepotrivit pentru el, arata un sondaj realizat de BestJobs. Printre principalele nemultumiri - salariul. in acelasi timp, peste jumatate dintre angajatori vor reduce costurile cu personalul din cauza majorarii salariului minim pe economie.

Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Ordonanta 114, cea care impune si taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, poate duce la scumpirea majora a fiecarui MWh care ajunge la consumator, pentru ca taxa va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator, considera analistii Deloitte. Economistul Dragos Cabat avertizase ca firmele de distributie nu vor putea face fata.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )